Juventus'ta 'Coronavirus' krizi!

İtalya Serie A kulüplerinden Juventus'un 23 Yaş Altı takımında oynayan 4 futbolcuda Coronavirus tespit edildiği öğrenildi. Yaşanan gelişme sonrası bütün takım karantinaya alındı.

Google Haberlere Abone ol
Juventus'ta 'Coronavirus' krizi!

İtalya Serie C takımlarından Juventus U23’te ‘Coronavirus’ krizi yaşanıyor. 23 Şubat’ta oynadıkları Pianese maçından sonra bazı oyuncularda hastalık belirtisi olması nedeniyle futbolcuların evlerinden çıkmaması talimatı verilmişti. Yapılan kontrollerin ardından 4 futbolcuda ‘Coronavirus’ (covid-19) hastalığının pozitif olduğu öğrenildi.

Juventus Kulübü’nün önleyici tedbirler aldığı ve bütün takımın karantinaya alındığı öğrenilirken yetkililer hastalığı resmi olarak açıklamıyor.

İtalyan devi Cumartesi günü yaptığı açıklamada, “U23 takımının çalışmaları tedbir amacıyla askıya alındı. 23 Şubat’ta oynanan maçın ardından bazı oyuncularda hastalık belirtileri olduğu için böyle bir önlem alındı”ifadeleri kullanıldı.

Hızla yayılan salgın nedeniyle FIBA Kadınlar Euroleague ve EuroCup'ta ter döken İtalyan takımlarının maçlarının Slovenya'da oynanması kararı alındı.

Ayrıca covid-19 yüzünden sadece İtalya'da değil, Japonya'da ligler 15 Mart'a kadar ertelenirken, Güney Kore'de de 13-15 Mart tarihleri arasında yapılması planlanan Dünya Kısa Mesafe Sürat Pateni Şampiyonası, Birinci Futbol Ligi ve 22-29 Mart tarihlerindeki Dünya Masa Tenisi Şampiyonası ertelenmişti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin