Jüri üyesi olduğu programı topa tuttu!

Bülend Özveren, Show TV'de yayınlanan program hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Jüri üyesi olduğu programı topa tuttu!

tv8'de Cumartesi ve Pazar günleri yayınlanan Özge Uzun’un sunduğu 'Erken Baskı' programına Vokaliz Grubu, modacı Hakan Akkaya ve sunucu Bülend Özveren konuk oldu. Bülend Özveren programda 'Bir Milyon Kimin?' yarışmasını topa tuttu.



Bülend Özveren programda jüri üyesi olduğu 'Bir Milyon Kimin?' yarışmasını değerlendirerek, "Bir Milyon Kimin yarışması giderek şova dönüşüyor. Okan Bayülgen zır deli. Mesleğinde en üst seviyede, kendi mesleğinde en üst düzeye varmış bir tip Okan ama yarışmada bana fazla gelmeye başladı. Program bitiminden sonra herkese söyledim. Program nereye gidecek bilmiyorum. Dengeyi tutturmak gerek. Yarışma 3 saat sürer mi ama burası Türkiye. Bazı tuhaflıklar var. Yarışmada Barbaros’u bilmeyen o arkadaş, oraya nasıl geldi bilmiyorum" dedi.

 

Özveren ayrıca TRT için çok kapsamlı bir belgesel hazırlığında olduğunu da söyledi. Özveren yıllarca izlediği Eurovision yarışması için de "Eurovisiyon yere çakılacak diye korkuyorum. TRT Genel Müdürü Eurovision eleştirileri konusunda haklı" ifadelerini kullandı.

 

Programda Özveren'e 8 soru sorularak yanıtlaması istendi. Özveren sorulan bütün soruları bildi.

 

Programda modacı Hakan Akkaya ise "Planladığım yarınlar var. Martta Fashion Week’te yürüyeceğim. 20 yıl önceki modacılar daha şanslı o zaman beş kişi vardı şimdi beş bin kişi var. Nişantaşı kadını dünyayla yarışan bir kadın. Ben işimi yaparken canavara dönüşüyorum. Ben çocukken de böyleydim. Moda gerçek bir dünya değil. Modaya aldanmamak lazım. Altı ayda bir 14 dakika Türkiye’nin üstünde şeyler yapmak istiyorum. Kendisiyle en çok dalga geçen benimdir" dedi. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin