Journo dergisi artık internet ortamında!

Geçen yıl mart ayında yayın hayatına başlayan Journo dergisi birinci yaşında internet ortamına taşınıyor.

Google Haberlere Abone ol
Journo dergisi artık internet ortamında!

Geçen yıl mart ayında ‘gazetecilerin genç, güleryüzlü ve dünyalı dergisi’ olarak yayın hayatına başlayan Journo birinci yaşında internet yayınına başlıyor.



Dünyadan ve Türkiye’den gazeteciliğe dair güncel tartışmalara yer veren Journo, artık sadece journo.com.tr adresinde olacak.



Habercilerin soru, sorun ve ihtiyaçlarına dönük bir yayın olmayı hedefleyen Journo, günümüz medyası için çözümler öneren, farklı haber formları konusunda bilgilendirici materyaller sunan ve habercilerin yeni medya olanaklardan yararlanmasını sağlayan bir platform olmayı hedefliyor.

Journo, siber güvenlikten app’lere, seyahatten sağlığa, dizilerden yeme-içmeye uzanan içerik yelpazesiyle sadece gazetecilere değil herkese hitap ediyor.



Kimler var?



Türkiye Gazeteciler Sendikası ve Friedrich Ebert Stiftung’un desteğiyle yola çıkan Journo’nun Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kuleli, Yazıişleri Müdürü Sarphan Uzunoğlu. 

Journo’nun geniş ailesinin üyeleri arasında Nihan Bora, Mehveş Evin, Mehmet Atakan Foça, Sevim Gözay, Elif İnce, Gülsin Harman, Burcu Karakaş, Beyza Kural, Gülin Küpelioğlu, Efe Kerem Sözeri, Ahmet Sabancı ve Çiçek Tahaoğlu bulunuyor.

Sitenin yayın danışmanları deneyimli gazeteci Tuğrul Eryılmaz ve akademisyen Esra Arsan.

Journo dergisi artık internet ortamında!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin