Josef De Souza: Saldırı toplu olarak bulunduğumuz yere yönelikti

Dün oynanan Ankaragücü-Beşiktaş karşılaşmasının bitiş düdüğüyle sahaya giren bir taraftar Beşiktaşlı oyunculara saldırdı. Olayın içinde bulunan Josef De Souza o anları anlattı.

Google Haberlere Abone ol
Josef De Souza: Saldırı toplu olarak bulunduğumuz yere yönelikti

Ankaragücü-Beşiktaş maçının bitiş düdüğüyle birlikte sahaya atlayan bir Ankaragücü taraftarı Beşiktaşlı oyunculara saldırdı.

Beşiktaşlı oyuncu grubunun içine uçan tekmeyle dalan holigan, hem futbolcuların hem de güvenlik güçlerinin hamlesiyle hemen saha kenarına çıkarıldı.

Olayın içinde bulunan isimlerinden birisi olan Josef De Souza, ''Saldırı toplu olarak bulunduğumuz yere yönelikti. Elinde bıçak mı var, ne var bilmiyoruz. Cenk dönmeseydi, saldırgan belini kırardı. Ne niyetle saldırdığını bilemeyiz. Benim saldırma niyetim yok. Sadece savunup bırakıyorum'' dedi.

Açıklamalarına şu sözlerle devam eden yıldız oyuncu, ''Kenara koşarak hemen güvenliği, polisi çağırmaya çalıştım. Bu, görüntülerde de görülüyor. Niyetim kötü olsaydı polisi ve güvenliği çağırmazdım. Hakem benden rica etti ve ben de tüm maçta hakeme yardımcı oldum. Neden kart gördüğümü anlamakta güçlük çekiyorum. Bu tip olayların saha içinde olması en büyük üzüntüm. Umarım bir daha yaşanmaz. Kafamızın içinde sadece futbol olmalı, gerisi bizi ilgilendirmiyor'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin