Josef de Souza dünya yıldızının transferi için çok uğraştı ancak kötü haberi verdi: Türkiye'ye gelmeyecek

Beşiktaş'ın transfer gündeminde olan Philippe Coutinho hakkında Josef de Souza kötü haberi verdi. Eski Beşiktaşlı, Philippe Coutinho'nun Türkiye'ye transfer olmayacağını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Josef de Souza dünya yıldızının transferi için çok uğraştı ancak kötü haberi verdi: Türkiye'ye gelmeyecek

Geçtiğimiz dönem Beşiktaş'tan bedelsiz ayrılarak Çin'in BJ Guoan takımına transfer olan Josef de Souza, siyah-beyazlıların transfer gündemindeki Philippe Coutinho hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Uzun süredir Philippe Coutinho için uğraşan Beşiktaş'ın bu transferde olumsuz sonuç aldığını sosyal medyadan açıklayan Josef de Souza, ''Elimizden gelenin en iyisini yaptık ama olmadı. Beşiktaş denedi, Ceyhun yapabileceğini yaptı, 'arkadaşım' bu sefer Türkiye'ye gitmeyecek. Başka planları var ve ona saygı duyuyorum'' dedi.

CEYHUN KAZANCI TRANSFERİ ''İMKANSIZ'' OLARAK YORUMLAMIŞTI

Dün Beşiktaş'taki sportif direktörlük görevinden ayrılan Ceyhun Kazancı daha önce Philippe Coutinho transferi hakkında, ''Coutinho olmaz. Yıllık ücreti 7 milyon Euro. Bu şartlarda transferi gerçekleşmez. Transfer döneminin son günleri iş değişirse bilemem ama şu an imkansız'' ifadelerini kullanmıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin