Jose Sosa’nın eski eşinden olay iddia: Bebeğim kaçırıldı

Son olarak Fenerbahçe'de forma giyen Jose Sosa'nın eski eşi Carolina Alurralde, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bebeğinin kaçırıldığını belirtti.

Google Haberlere Abone ol
Jose Sosa’nın eski eşinden olay iddia: Bebeğim kaçırıldı

Türkiye’de Beşiktaş ve Trabzonspor’un ardından son olarak Fenerbahçeforması giyen Jose Sosa’nın eski eşi Carolina Alurralde, sosyal medya hesabından yeni doğan bebeği Antonia’nın kaçırıldığını ifade etti.

Carolina Alurralde, sevgilisi Manuel Diaz’dan olan bebeğinin kendisine haber verilmeden alındığını belirtti. Manuel Diaz ve annesinin evine gizlice girerek, bebeği kaçırdığını iddia eden Carolina Alurralde, polislerin kendisine yardımcı olmadığından şikayet etti.

Carolina Alurralde, Jose Sosa’dan ayrıldıktan sonra Manuel Diaz ile ilişki yaşamaya başlamıştı.

ARALIK 2021’DE AYRILMIŞLARDI

Fenerbahçe’nin eski futbolcu Jose Sosa ve şarkıcı Carolina Alurralde, Aralık 2021 tarihinde boşanmıştı.

Carolina Alurralde, Jose Soa ile olan 18 yıllık birlikteliklerine son verdiklerini “Jose'den ayrıldım ve bu bilinmiyor. Aramızdaki aşk ilişkisi bitti. Kızlarımın babası ve birbirimize saygı duyuyoruz. Birlikte çok şey yaşadık. 18 yıldır birlikteydik. Dünyanın her yerine birlikte seyahat ettik. Onun kariyeri Türkiye'de, benimki ise burada… Sürekli, her yerde ağladım. Çünkü bir aşk hikayesiydi. O benim arkamda ben de onun arkasındayım. Ortada bir skandal yok” ifadeleri ile açıklamıştı.

Jose Sosa ve Carolina Alurralde’nin iki kız çocuğu bulunuyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin