Jose Mourinho, Cremonese maçında çılgına döndü. Kırmızı kart gördükten sonra bakın ne yaptı

Serie A'da ligin son sırasında bulunan Cremonese'ye 2-1 mağlup olan Roma'da Jose Mourinho adeta çılgına döndü.

Google Haberlere Abone ol
Jose Mourinho, Cremonese maçında çılgına döndü. Kırmızı kart gördükten sonra bakın ne yaptı

İtalya Serie A'nın 24. haftasında Roma, ligde galibiyeti olmayan Cremonese'ye konuk oldu.

Mücadelenin ilk yarısı Cremonese forması giyen Tsadjout'un attığı golle 1-0 tamamlandı. Roma karşılaşmaya 71. dakikada Spinazzola'nın attığı golle denge getirirken maçın hakemi Marco Piccinini 83. dakikada penaltı noktasını gösterdi.

Topun başına geçen Ciofani ev sahibi ekibi tekrar öne geçirdi maç 2-1'lik skorla tamamlandı.

YİNE KIRMIZI KART GÖRDÜ

Maçın 46. dakikasında Jose Mourinho, 4. hakemle oldukça hararetli bir diyaloğa girdi. 4. hakemin uyarısı üzerine yedek kulübesine doğru gelen Marco Piccinini, Jose Mourinho'ya direkt kırmızı kart gösterdi.

Bu karar sonrasında adeta deliye dönen Portekizli teknik adam maçın sonunda, "Piccinini bana kırmızı kart gösterdi, çünkü dördüncü hakem ona bunu yapmasını söyledi ama dördüncü hakem bana ne dediğini, nasıl davrandığını ve benim neye tepki gösterdiğimi ona söyleyecek kadar dürüst değil" ifadelerini kullandı.

MAÇ BİTİNCE HAKEM ODASINA GİTTİ

Maçın hemen ardından hakem odasına giden Mourinho, ''Maçtan sonra hakem odasına gittim. Piccinini'den kırmızı kart esnasında söylediklerim için defalarca özür diledim. Dördüncü hakeme de ona kırmızı kart görmemi gerektirecek neler söylediğimi sordum. Ama hafıza sorunu var, unutmuş" şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin