Jorge Jesus: Rennes ile grup liderliği için mücadele vereceğiz ancak bizim asıl hedefimiz gruptan çıkmaktı

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe, deplasmanda AEK Larnaca'yı mağlup etti. Karşılaşma sonrasında Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Jorge Jesus: Rennes ile grup liderliği için mücadele vereceğiz ancak bizim asıl hedefimiz gruptan çıkmaktı

FenerbahçeUEFA Avrupa Ligi B Grubu'nda AEK Larnaca ile kozlarını paylaştı. Mücadele temsilcimizin 2-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı.

Sarı-lacivertlilerde teknik direktör Jorge Jesus karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

İşte Jorge Jesus'un açıklamalarından öne çıkanlar:

"Şimdi Rennes ile grup liderliği için mücadele vereceğiz ancak bizim asıl hedefimiz gruptan çıkmaktı."

"Aldığımız üst üste galibiyetler, kulübü Avrupa sıralamasında yukarı çıkarıyor. Bu sadece bizim için değil, Türk futbolu için de önemli. Türkiye'nin daha yukarıda olması gerekiyor. Avrupa'da mücadele eden tüm Türk takımları, buna da katkı sağlamaya çalışıyor."

"Penaltı atıcısına ben karar veriyorum. 4 penaltıcımız; Pedro, Serdar, Batshuayi ve Valencia. Onlar kendi aralarında kim birinci penaltıcı, kim ikinci, kim üçüncü penaltıcı biliyor."

"Maç sonu oyuncuları formalarını taraftarlara vermeleri gerektiğini söyledim. Biz aslında taraftarımız için futbol oynuyoruz, mutlu olmalarını istiyoruz. Burada olan taraftarlar Türkiye'de olmayan insanlar onun için güzel bir hatıra olmasını istedim."

"Maçın zor olacağını biliyorduk, AEK kendi sahasında rakiplerine karşı işleri zorlaştırıyor ama ben çok da zorlandık diyemem. Onların 2-2'ye getirmesindense bizim 3-1'i yakalama ihtimalimiz çok daha muhtemeldi."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin