Jorge Jesus, Kayserispor maçının ardından taraftarlara seslenip destek istedi

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Fenerbahçe sahasında konuk ettiği Kayserispor'u 4-1 mağlup etti. Maçın ardından sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Jorge Jesus açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Jorge Jesus, Kayserispor maçının ardından taraftarlara seslenip destek istedi

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda Kayserispor'u Emre Mor(2), Serdar Dursun ve Arda Güler'in golleriyle 4-1 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. Sarı-lacivertliler finale çıkabilmek için Sivasspor ile kozlarını paylaşacak.

Maçın ardından Jorge Jesus dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Portekizli teknik adamın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Yarı finale çıktığımız için çok mutluyuz. Bugün Fenerbahçe taraftarı için özel bir geceydi. Basketbol takımımız kazandı, voleybol takımımız kazandı. Fenerbahçe sadece bir futbol kulübü değil."

"Dün Barcelona, ezeli rakibi Real Madrid'e farklı kaybetti. Liverpool, Manchester United'ı 7-0 yenmişti. Futbolda böyle şeyler olabiliyor. Biz iyi bir maç çıkardık ve iyi bir reaksiyon gösterdik."

"Fenerbahçe taraftarlarından bir ricam var. Birlik olalım. Zaten son aldığımız mağlubiyet hepimizi çok üzdü. Oyunculara sevgi göstersinler, öz güven aşılasınlar. Kupada yarı finaldeyiz, ligde 6 puan gerideyiz. Hala her şeyin ortada olduğunu düşünüyorum."

"Ligin bitmesine 9 maç kaldı. Ortada hala 27 puan var. Liderin 6 puan gerisindeyiz ama hala şansımız olduğuna inanıyoruz. Bu ülkenin en önemli 2. kupası olan Türkiye Kupası'nda yarı finaldeyiz. Taraftarlarımızdan ricam, oyuncu seçmesinler. Harika bir takımımız var, başkanımız bu takım için her şeyi veriyor. Birlik olalım ki hedeflerimize ulaşmak daha kolay olsun."

"Başkanımızla çok iyi bir arkadaşlığımız var. Böyle üzücü maçlardan sonra böyle şeyler yaşanabilir. Maç sonunda soyunma odasına gitmem için belli bir süre geçmesi gerekiyordu. Ben başkanımızı çok seviyorum, onun da beni çok sevdiğini düşünüyorum."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin