Jorge Jesus: Hafta sonu taraftarımızdan Altay Bayındır'ı tribüne çağırıp, ona destek vermelerini rica ediyorum

Spor Toto Süper Lig'de Ankaragücü'nü deplasmanda mağlup eden Fenerbahçe ligde ikinci sıraya yerleşti. Maçın ardından Jorge Jesus galibiyeti değerlendirdi.

Google Haberlere Abone ol
Jorge Jesus: Hafta sonu taraftarımızdan Altay Bayındır'ı tribüne çağırıp, ona destek vermelerini rica ediyorum

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe, Ankaragücü'nü deplasmanda 3-0 mağlup ederek ligdeki yenilmezlik serisini 5, tüm kulvarlardaki serisini ise 9 maça çıkardı.

Maçın ardından Portekizli teknik adam Jorge Jesus galibiyet hakkında konuştu. İşte Jorge Jesus'un açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"3-0 gibi net bir skor aldık. Rakibimiz, ilk yarım saatte işimizi çok zorlaştırdı ancak galip geldik. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Her zaman çok çalışıyoruz. 3 gol attık, daha fazla da atabilirdik ama önemli olan kazanmak. Taraftarımıza teşekkür ederim."

"Lig maçında Başakşehir'e karşı oynayacağız, hafta içi maçımızın olmaması bizim için önemli. Sıralamada önümüzdeler, zor bir maç olacak ancak taraftarımızın işimizi kolaylaştıracağını düşünüyorum."

"Ben hem Şampiyonlar Ligi'nde hem de Avrupa Ligi'nde mücadele ettim, bu maçlarda oynamaya alışığım. O yüzden çok sık maç oynamak bizim için problem değil."

"Hafta sonu taraftarımızdan Altay Bayındır'ı tribüne çağırıp, ona destek vermelerini rica ediyorum."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin