Jorge Jesus ayrılık mesajını ilk kez bu kadar açık verdi. Gitmek için gün sayıyor

Geçtiğimiz günlerde Brezilya Milli Takımı teknik direktörlüğü için Lizbon'a giden Jorge Jesus ayrılık iddialarına çok net cevap verdi.

Google Haberlere Abone ol
Jorge Jesus ayrılık mesajını ilk kez bu kadar açık verdi. Gitmek için gün sayıyor

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus hakkında her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor.

Geçtiğimiz gün Lizbon'a uçan Jorge Jesus, Brezilya Milli Takımı'nın başına geçmek için efsane isimlerden Julio Cesar'la bir araya geldi ve fikir alışverişinde bulundu. Jorge Jesus daha önce de yine Brezilya'nın efsane isimlerinden Rivaldo ile İstanbul'da bir araya gelmiş ve bu görüşme oldukça dikkat çekmişti.

AÇIK AÇIK CEVAPLADI

Portekizli teknik adam SportTV'ye yaptığı açıklamalarla yine gündemi salladı.

Jesus, ''Dünyada Brezilya'ya teknik direktörlük yapmak istemeyen herhangi bir teknik direktör var mı? Sözleşmem mayıs ayında bitiyor. Sonra ne olacağını göreceğiz'' dedi. Deneyimli teknik direktör açıklamalarına şu sözlerle devam ederken, ''Sezon bittiğinde harekete geçeceğim. Her zaman böyle yapıyorum. Hemen karar vermiyorum. Türkiye'de kalıp kalmayacağımı göreceksiniz'' ifadelerini kullandı.

68 yaşındaki teknik adam Fenerbahçe'yle tüm kulvarlarda çıktığı 39 maçta 26 galibiyet, 7 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak maç başına 2.18 gibi çok yüksek bir ortalama tutturdu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin