Jorge Jesus: Arda Güler hakemle çok konuşuyordu

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme turu rövanş karşılaşmasında Slovacko'yla 1-1 berabere kalıp adını bir üst tura yazdıran Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus maçı değerlendirdi.

Google Haberlere Abone ol
Jorge Jesus: Arda Güler hakemle çok konuşuyordu

Portekizli teknik direktör Jorge Jesus, Slovacko maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin Avrupa kulüpler sıralamasındaki yerini hak etmediğini söyleyen Jesus, ''Fenerbahçe, kulüpler sıralamasında hak etmediği şekilde aşağılarda. Fenerbahçe'nin bu turnuvalarda yarışmacı bir takım olduğunu tekrar göstermesi gerekiyor. Fenerbahçe'nin hedefi, yarı finalde karşılaştığımız dönemdeki gibi her zaman üst sıralar olmalı'' dedi.

ARDA GÜLER YORUMU

Arda Güler'in performansıyla ilgili konuşan deneyimli çalıştırıcı, ''Ben, maçı yaşayan bir antrenörüm. Oyuncularım hata yaptığında onlara yardım etmeye çalışıyorum. Arda, hakemle biraz fazla konuşuyordu. O genç olduğu için en çok onunla konuşmamız lazım. Hem performansı hem de fiziksel kondisyonu çok iyiydi'' ifadelerini kullandı.

"ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ GRUPLARA KALMAK"

Öncelikli hedeflerinin gruplara kalmak olduğunu dile getiren Jesus, "Sonra da gidebildiğimiz kadar ileriye gitmek. Çünkü Fenerbahçe Avrupa kulüpler sıralamasında hak etmediği şekilde çok aşağılarda. Her zaman yukarıda olması gerekiyor. Yarışmacı bir takım olduğunu tekrar göstermesi gerekiyor ama bu yavaş yavaş olacak bir şey. Fenerbahçe'nin hedefi benim Benfica'dayken oynadığım gibi her zaman yukarılarda oynamak olmalı" dedi.

"AUSTRIA WIEN'İ DETAYLI İNCELEMEDİK"

Jesus, play-off turundaki rakipleri Austria Wien hakkında ise "Henüz rakibimizi detaylı incelemedik, fırsat olmadı. Pazartesi lig maçı var, öncelikli hedefimiz bu maç. Sonra Avrupa'daki rakibimizin hazırlıklarına başlayacağız. Her şey sırasıyla. Ama bugün bu turu geçmek önemliydi. Hiç kaybetmedik. Uzatma dakikalarında Dinamo Kiev'e kaybettiğimiz Şampiyonlar Ligi maçı hariç" ifadelerini kullandı. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin