Jorge Jesus: Altay'a tepkiler oldu, ona gösterilmiş tepkiler bana gösterilmiş sayarım

UEFA Avrupa Ligi B Grubu beşinci maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Rennes ile Ülker Stadyumu'nda kozlarını paylaştı. Sarı-lacivertliler müthiş bir geri dönüşle karşılaşmadan bir puanla ayrıldı.

Google Haberlere Abone ol
Jorge Jesus: Altay'a tepkiler oldu, ona gösterilmiş tepkiler bana gösterilmiş sayarım

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Rennes ile karşı karşıya geldi.

Mücadele 3-3'lük beraberlikle sonuçlanırken, sarı-lacivertlilerde teknik direktör Jorge Jesus karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

İşte Jorge Jesus'un açıklamaları: 

"Bir kere daha Fenerbahçe güzel bir maç çıkardı, maçın her anı güzeldi. 3-0'dan çevirmek için inanmanız gerekirdi, kazanamadık ama puanı aldık.''

''Taraftara sesleniyorum, oyunculara ayrım yapmayın. Altay'a tepkiler oldu, ona gösterilmiş tepkiler bana gösterilmiş sayarım. Ben de bu ortamda olmak istemem. Onlar bana tepki göstermiş sayarım. Oyuncu ayrımı yapmasınlar."

''Futbolda mola yok, devre arasını beklememiz gerekiyordu. Galibiyet alamadık ama güzel bir şekilde maça devam ettik, kazanacak pozisyonları bulduk ama olmadı."

"Biz 3 günde 1 maç oynamanın bedelini ödüyoruz, bu durumda oyuncular sakatlık durumuna kolay geçebiliyorlar. Attilla, Gustavo ve Serdar her maçta oynuyorlar. Sakatlık durumundan çekiyorduk ama korktuğumuz gerçekleşti. Gustavo, minumum 2 maç olmayacak gibi gözüküyor. ''

"Rennes, bir oyuncuya 20-30 milyon Euro ödeyebiliyor. Bugün herhangi bir takıma karşı oynamadık. Taraftarın bunu anlamasını istiyorum. Hep inanmalılar. Onlar sonuna kadar inandıkları için bugün beraberliği yakaladık."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin