Johnny Depp’in biten evliliğinin ardından ilginç iddia!

Hollywood’un gözde çifti boşanıyor.... Ünlü çift hakkında çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı.

Google Haberlere Abone ol
Johnny Depp’in biten evliliğinin ardından ilginç iddia!

Hürriyet'te yer alan habere göre, Eşi Johnny Depp'in kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle boşanma davası açan Amber Heard hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı.



Johnny Depp’e yakın bir kaynağın iddialarına göre, ünlü film yıldızı karısı Amber Heard’ın biseksüel ilişkileri yüzünden çılgına döndü. Amber Heard’ın model Cara Delevingne ile ilişkisi olduğunu düşünen 52 yaşındaki aktör, aptal yerine konulduğunu düşünüyor.



Geçen yıl Şubat ayında evlenen ünlü aktör, evliliklerinin başından beri Amber’ın biseksüel olduğuna ve bu nedenle ona asla sadık kalamayacağına inanıyordu. 



Johnny Depp’in biten evliliğinin ardından ilginç iddia!



"ARALARINDAKİ FLÖRTÖZ İLİŞKİYİ SAKLAMADILAR"



Kaynağın The Sun gazetesine yaptığı açıklamaya göre: “ Amber’ın Cara ile olan ilişkisi zamanla daha da samimileşmeye başladı. Bu da Johnny ile olan evliliğinin sonunu getirdi. Cara ve Amber sürekli olarak beraber partilere katılırlardı ve aralarındaki flörtöz tavırları saklama gereği bile duymazlardı. “ 



Johnny Depp’in biten evliliğinin ardından ilginç iddia! - Resim : 2



“BENİ APTAL YERİNE KOYAMAZSINIZ!"



“Amber, biseksüel eğilimleri olduğunu her zaman açık bir şekilde gösterdi. Hatta bir gün yine böyle bir durum yaşandığında, Johnny Amber’a bağırarak ‘beni salak yerine koyma!’ diye tepki gösterdi.”



2014 yılının sonlarına doğru yeni filmi Alice Through The Looking Glass için Kuzey Londra’da bir malikane kiralayan Johnny, evlerine gelen Cara’nın tavırlarından çok rahatsız oldu.



Amber Heard, Johhny Depp ile tanışmadan önce artist Tasya van Ree ile 3 senelik bir ilişki yaşamıştı.



Kaynağın açıklamalarına göre: “Johnny, dinlenmeye ve uykuya ihtiyacı olduğunu söyledi, fakat Cara’yla Amber bu duruma saygı göstermedi. Sürekli olarak parti yapmaya ve eğlenmeye devam ettiler. Johhny, Cara’nın varlığına tahammül edemiyordu, genel olarak Amber’ın hiçbir arkadaşını sevmiyordu ama Cara’ya karşı ayrı bir nefreti vardı. Bu evliliği bitiren ve Johnny’yi şiddet uygulayacak kadar delirten asıl neden karısının biseksüel ilişkisi ve sadakatsizliğidir!”


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin