Joe Biden uçaktan inerken düştü. Merdivenlerden düşen ABD başkanını korumaları da tutamadı

ABD tarihinin en yaşlı başkanı olma unvanını taşıyan Joe Biden uçaktan inerken düştü. Canlı yayınlanan görüntülerde, hızlı bir şekilde merdivenlerden düşen Biden'ı korumalarının da tutamadığı görüldü.

Google Haberlere Abone ol
Joe Biden uçaktan inerken düştü. Merdivenlerden düşen ABD başkanını korumaları da tutamadı

Uçak merdivenlerinde tökezlediği ve düştüğü görüntülerle sık sık gündeme gelen ABD Başkanı Joe Biden, bugün Polonya ziyaretinde de benzer bir kaza yaşadı.

Polonya televizyonlarında canlı yayınlanan görüntülerde, hızlı bir şekilde merdivenlerden düşen Biden'ı korumalarının da tutamadığı görüldü. İsrail basınından Hadashut Yisrael,"Biden, Polonya'ya inerken düştü ve felç geçirdi" ifadelerini kullandı.

BIDEN'IN SAĞLIK DURUMU

Beyaz Saray, 80 yaşında olması nedeniyle Amerikan kamuoyunda başkanlık görevini tam olarak yerine getirip getiremeyeceği sıklıkla gündeme gelen Biden'ın sağlık durumuyla ilgili Doktor O'Connor'un detaylı bilgiler içeren raporunu hazirana ayında kamuoyuyla paylaştı.

O'Connor, bugün yaptığı rutin kontrollerin ardından, "sağlıklı ve dinç, 80 yaşında bir erkek olan" Biden'ın sağlık durumunun, başkanlık, başkomutanlık, devlet başkanlığı gibi görevlerini yerine getirmeye uygun olduğunu kaydetmişti.

ABD TARİHİNİN EN YAŞLI BAŞKANI 

ABD tarihinin en yaşlı başkanı olma unvanını taşıyan Biden, 2024 başkanlık seçimleri için "aday olma niyetinde" olduğunu söylemiş ancak henüz adaylığını resmen açıklamamıştı.

 

 

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Etiketler Biden uçak polonya
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin