Jobs filmine Wozniak'tan olumsuz eleştiriler

Dünyanın merakla beklediği film için ilk tepkiler olumsuz oldu.

Google Haberlere Abone ol
Jobs filmine Wozniak'tan olumsuz eleştiriler

Apple'ın 2011 yılında pankreas kanserinden ölen CEO'su Steve Jobs'u konu alan filmin prömiyeri gerçekleşti. 'Jobs' filmi için tek taraflı bir bakış açısı içerdiği eleştirileri yapılırken, Jobs ile Apple’ı kuran isim olan Steve Wozniak, 'Jobs izleseydi utanırdı' dedi.



Başrolüde Ashton Kutcher’ın oynadığı ve Nisan ayında gösterime girecek olan filmde Steve Wozniak'ı Josh Gad canlandırıyor. Wozniak ayırca Jobs filmi için 'İzlediğim her şey o zamanlar yaptıklarımızdan tamamen farklı ve yanlış. Bir kravat bile takmazdım, profesyonel bir görünüşüm yoktu. Karakterler çok absürd verilmiş. Hiçbir zaman Steve ile bu tür bir etkileşim veya roller içinde olmadık. Filmin nereye değinmeye çalıştığını bile tam anlamış değilim. Benim karakterim yine biraz doğru ama karakterler yanlış yansıtılmış. Eğer Steve filmi izleseydi o da benim gibi utanır ve gücenirdi' dedi.



Jobs filminin yapımcılarıysa filmin belgesel olmayacağını belirterek, 'olayları ve konuşmaları kelime kelime aktarmayacağı' açıklamasını yaptı. 






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin