Jet Sosyete'ye yeni sezon konuğu

Gülse Birsel imzalı, Puhutv'de yayınlanan komedi dizisi Jet Sosyete yeni sezona başlıyor. BKM yapımı Jet Sosyete dizisi yeni sezon 16. bölümde sürpriz bir ismi ağırlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Jet Sosyete'ye yeni sezon konuğu

Gülse Birsel imzalı, BKM yapımı komedi dizisi Jet Sosyete, puhutv.com’daki üçüncü sezonuna cuma günü yanına girecek 16’ıncı bölümüyle devam ediyor. Dizinin yeni bölümüne Alara’nın spor hocası Kenan rolüyle Kadir Doğulu konuk olacak.

Jet Sosyete’de bu hafta, Cengiz’in güzel bir estetisyenle sosyal medyada takipleşmesi Gizem’de aldatılma şüphelerine neden olurken diğer yanda İlayda’nın hoşlandığı spor hocası Kenan’ın uyguladığı diyet ve idman programı Alara’ya zor günler yaşatıyor.

puhutv.com kullanıcıları; Jet Sosyete'nin yeni bölümlerine herhangi bir üyelik olmaksızın puhutv.com adresinden, puhutv iOS ve Android uygulamasından, Apple TV ve Smart TV'den ulaşabilip diziyi zaman ve mekandan bağımsız izleyebiliyor. puhutv.com’a üye olunduğunda ise bazı özel avantajlardan ve ‘kaldığın yerden izle’ seçeneğinden faydalanmak mümkün.

Her cuma yeni bölümle izleyicilerinin karşısına çıkacak Jet Sosyete’nin önceki tüm bölümleri de puhutv.com'dan ücretsiz olarak izlenebiliyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin