İzzet Yıldızhan’dan şok eden evlilik! İzzet Yıldızhan kimdir? İzzet Yıldızhan'ın kaç çocuğu var?

Seda Sayan’ın sunduğu Sabahın Sultanı programına konuk olan İzzet Yıldızhan, sosyal medyanın gündemine düştü. 9 çocuk babası olan İzzet Yıldızhan’ın sosyal medyada gündem olmasının ardından eski eşleri de bir hayli merak edildi. Yıldızhan’ın kaç kere evlendiği gibi soruların cevaplarını merak eden vatandaşlar arama motorları üzerinden araştırma yapmaya başladı. Peki İzzet Yıldızhan kimdir?

Google Haberlere Abone ol
İzzet Yıldızhan’dan şok eden evlilik! İzzet Yıldızhan kimdir? İzzet Yıldızhan'ın kaç çocuğu var?

Sabahın Sultanı Seda Sayan programına katılan İzzet Yıldızhan, eski eşleri ile gündeme geldi. 9 çocuğu olan Yıldızhan’ın yaptığı evlilikler de merak edildi. İzzet Yıldızhan, aynı zamanda çocuklarından birinin adına annesinin adını verdi. İşte İzzet Yıldızhan hakkında merak edilen tüm detaylar…

 İzzet Yıldızhan’dan şok eden evlilik! İzzet Yıldızhan kimdir? İzzet Yıldızhan'ın kaç çocuğu var?

İzzet Yıldızhan’ın 9 çocuğu bulunuyor. Çocuklarının birine annesinin adını veren Yıldızhan, 3 kere evlenmiş olmasına rağmen hiç nikah kıymadı. Çocuklarını yurtdışına okumaya gönderen Yıldızhan’ın ilk eşi 1992 yılında beraber olduğu Nilüfer Hanımdır. Yıldızhan’ın bu birlikteliğinden 3 evladı dünyaya geldi.

Yıllar sonra Nilüfer Hanım nikahsız olmalarıyla ilgili olarak, "3 tane evladım, benim nikahım. İzzet Beyi çok seviyorum. Çok iyi bir eş değildir ama iyi babadır." Açıklamasında bulundu.

 İzzet Yıldızhan’dan şok eden evlilik! İzzet Yıldızhan kimdir? İzzet Yıldızhan'ın kaç çocuğu var? - Resim : 2

İzzet Yıldızhan’ın bir dönem birlikte olduğu diğer bir kadın ise Suriye asıllı Gizem Hanım. 2005 yılında Gizem hanımdan Sevgi isimli bir kızı olan Yıldızhan, daha sonra klibinde oynayan Ajda Ballıkaya ile birlikte oldu.

Mankenlik yapan Ajda Ballıkaya, kızına Suriye ismini verdi. ‘Suriye’ İzzet Yıldızhan’ın annesinin adıdır.

İzzet Yıldızhan’dan şok eden evlilik! İzzet Yıldızhan kimdir? İzzet Yıldızhan'ın kaç çocuğu var? - Resim : 3İzzet Yıldızhan’dan şok eden evlilik! İzzet Yıldızhan kimdir? İzzet Yıldızhan'ın kaç çocuğu var? - Resim : 4İzzet Yıldızhan’dan şok eden evlilik! İzzet Yıldızhan kimdir? İzzet Yıldızhan'ın kaç çocuğu var? - Resim : 5

İzzet Yıldızhan, tüm birlikte olduğu kadınlara nikah yapmadığı gibi imam nikahı da kıymadı.

İZZET YILDIZHAN KİMDİR?

İzzet Yıldızhan, 1 Nisan 1963 tarihinde Diyarbakır-Çermik ilçesine bağlı bir Zaza köyü olan Sinek’te doğdu.

Babasını 1 yaşındayken kaybeden İzzet Yıldızhan, ilkokulu 2.sınıfta bırakmak zorunda kaldı. Daha sonra ilkokul ve ortaokulu dışardan okuyarak bitirdi.

 İzzet Yıldızhan’dan şok eden evlilik! İzzet Yıldızhan kimdir? İzzet Yıldızhan'ın kaç çocuğu var? - Resim : 6

Yıldızhan, ardından 13 yaşındayken çalışma hayatına kebapçı çırağı olarak devam etti, daha sonra kebap ustası oldu.

1980 yılında Ankara‘da TRT sanatçılarından Fevzi Atlıoğlu ile tanışarak müzik dersleri almaya başlayan Yıldızhan, bir müddet sonra 1981 yılında Ankara Kınalı Pavyon’da sahne almaya başladı.

1994 yılında Selami Şahin‘le tanıştıktan sonra, İstanbul’a gelen Yıldızhan, “İsimsiz asker – sen yoksun” adlı ilk albümünü çıkardı.

 İzzet Yıldızhan’dan şok eden evlilik! İzzet Yıldızhan kimdir? İzzet Yıldızhan'ın kaç çocuğu var? - Resim : 7

Gazinocular kralı Fahrettin Aslan‘ın teklifi ile İstanbul’da ilk sahne hayatına Büyük Maksim Gazinosu‘nda başladı.

Muazzez Abacı, Pınar Eliçe, Petek Dinçöz gibi çok değerli sanatçılarla Maksim Gazinolarında başarılı sahne çalışmaları yapan İzzet Yıldızhan, sahne çalışmalarının yanı sıra kurduğu müzik şirketi ve 2012 yılında İzmir Çankaya’da yaptırdığı 21 katlı 5 yıldızlı “Yıldızhan” oteli ile iş hayatına devam ediyor.

 İzzet Yıldızhan’dan şok eden evlilik! İzzet Yıldızhan kimdir? İzzet Yıldızhan'ın kaç çocuğu var? - Resim : 8

2013 yılında Hilton ile franchising anlaşması imzaladı. Yıldızhan Otel adı “DoubleTree by Hilton” olarak değiştirildi.

2007 - 2011 yılları arasında Kanal 7 televizyonunda “İzzet Yıldızhan Show” adlı programı sundu. 2013 yılında Show TV’de Bülent Ersoy‘la birlikte bir programa başladı ancak İzzet Yıldızhan programın ikinci haftası ayrıldı.

 

 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin