İzzet Paşa'ya konuk olan ünlü spikerden iyi haber!

Dün gece SkyTurk360 ekranlarında yayınlanan programa katılan ünlü spiker, müjdeyi verdi.

Google Haberlere Abone ol
İzzet Paşa'ya konuk olan ünlü spikerden iyi haber!

30 Mart Cumartesi gecesi Sky Turk 360 ekranlarındaki İzzet Paşa'da İzzet Çapa'nın konukları Fox TV Ana Haber Bülteni spikeri Nazlı Tolga, gazeteci/yazar Serdar Turgut ve 'Rüyalarınız Hayrolsun' lakaplı medyum ve rüya yorumcusu Emine Akkaya'ydı.



Program boyunca Emine Akkaya ve Serdar Turgut arasındaki sürtüşmeler stüdyoda gerginlikten çok seyircilerin kahkahalarıyla karşılandı. Serdar Turgut'un "Okuduğunu anlamayan ve eleştiri yapan insanlar aptaldır" sözü üzerine Emine Akkaya "Siz nasıl okuyucularınıza aptal dersiniz?" diyerek çıkıştı. İlerleyen dakikalarda ise Akkaya Nazlı Tolga'yı zarif ve narin bir kelebeğe benzetirken Serdar Turgut'a 'egomanyak' yakıştırmasını yaptı. İlerleyen dakikalarda stüdyoda tansiyon daha fazla yükselmeden Akkaya 'ihtiyaç molası' diyerek 10 dakikalığına stüdyoyu terketti.



Geçtiğimiz günlerde C&A markasının üst düzey yöneticilerinden Hollandalı işadamı Lawrence D. Brenninkmeyer ile nişanlanan Fox TV'nin başarılı anchorwoman'ı Nazlı Tolga Ağustos sonunda yapılacak düğününün müjdesini verdi. İzzet Çapa'nın Brezilya'da yaşayan Brenninkmeyer ile evlendikten sonra kariyerine devam edip etmeyeceği ile ilgili soruya Nazlı Tolga "Brezilya'ya taşınabilirim" diye yanıt verdi.



Serdar Turgut, fala ve kehanetlere inanmadığını belirtmesine rağmen Emine Akkaya'ya Ertuğrul Özkök'ü yakın gelecekte neyin beklediğini sordu. Akkaya'nın cevabı ise "Dokuzuncu aydan sonra Özkök'ü büyük başarı bekliyor, başarısına başarı katacak ama sen başarısız olacaksın" oldu.



Nazlı Tolga'nın kendisine en çok sorulan sorulardan biri olarak belirttiği "Saçların boya mı ve renginin adı ne?" İzzet Paşa'da yeniden gündeme geldi. Saçlarının tamamen doğal renginde olduğunu belirten Tolga, artık yavaş yavaş beyazlamaya başladıklarını da dile getirdi.



Programın en matrak anlarından biri İzzet Çapa'nın Nazlı Tolga'ya Zaytung haberlerinden derlenmiş bir bülten okutmasıydı. Zaytungcuları çok beğendiğini söyleyen Tolga, önüne konulan 'sahte' bülteni ana haberlerdeki ciddiyeti ve o kendine has ses tonuyla okudu.



Serdar Turgut'un canını sıkan sadece Emine Akkaya olmadı. Haber Türk ekranlarında henüz iki bölümü yayınlanan yeni programı Mr. Gurme'nin bazı yerlerinin kendisinden habersiz kesildiğini dile getiren Turgut bu olaydan dolayı çok sinirli olduğunu söyledi. Konuyu "Köşenizde bu akşamki programda İstanbul mezbaasında çalışan bir hahamla röportaj yaptığınızı yazdınız, ama programda o bölümü göremedik, niye bize yalan söylediniz?" diyerek İzzet Çapa açtı ve Turgut bunun üzerine durum hakkında veryansın etti. Köşesinde birkaç haftadır 1 Nisan'da Haber Türk binasına elektrikli tabancayla gideceğini ve bazı kimselere elektrik vereceğini yazan Serdar Turgut, önceleri tabancayı Fatih Altaylı üzerinde kullanmayı planladığını ancak TV programından hahamla yaptığı röportajın kesilmesinin ardında elektriği TV'de çalışan bazı kimselere vermeyi düşündüğünü belirtti.



Programa şarkılarıyla renk veren Aydan Kaya, 'Rüyalar Gerçek Olsa'yı söyledikten sonra Selami Şahin'le yaptığı Arapça ve Chris de Burgh'le yaptığı İngilizce düetlerden bahsetti. Adını Popstar yarışmasıyla duyurduktan sonra başarılı işlere imza atan Kaya, programın ilerleyen dakikalarında 3 şarkı daha seslendirdi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin