İzmit'teki Starbucks şubesinde İsrail'i protesto edenlerden vandallık... Kafede oturanların elinden içeceklerini zorla alıp döktüler

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bulunan bir AVM’deki kahve zinciri Starbucks şubesinde vandallık yaşandı. Kafeye gelen bir grup, Filistin bayraklarıyla İsrail'i protesto etti. Grupta bulunan bazı şahıslar, burada oturanların içeceğini alıp, yere attı, 'hadi kalk' diye bağırdı.

Google Haberlere Abone ol
İzmit'teki Starbucks şubesinde İsrail'i protesto edenlerden vandallık... Kafede oturanların elinden içeceklerini zorla alıp döktüler

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde Filistin bayraklarıyla ve sloganlarla İsrail’i protesto eden bir grup, daha sonra Sanayi Mahallesi Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde bulunan bir AVM’ye gitti. Burada bulunan kahve zinciri Starbucks'ı protesto eden grup, daha sonra masalarda oturanlara tepki gösterdi.

Grupta bulunan bazı kişiler, vatandaşların oturduğu masaya giderek içecekleri toplayıp çöpe attı. Bu sırada masada bulunan içeceğini kucağına alan bir vatandaşın kahvesini de alan şahıs ve 'hadi kalk' diye bağırdı, içeceği de yere fırlattı.

Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, tepkilere neden oldu.

Starbucks'ın Türkiye genelindeki şubelerinde de ilginç eylemler oluyor. 

İstanbul'da bir Starbucks şubesine giden sunucu Bekir Develi, yanında getirdiği bluetooth hoparlörleri mağazanın tavan kısmında bulunan kablo muhafazasına yapıştırmıştı. Develi, yapıştırdığı hoparlörlerden, "Değerli misafirler, hepinize merhabalar. Sizler için küçük bir hatırlatma mesajımız var. Şu anda bu kuruma ödediğiniz paralar Gazzeli bebeklere bomba, kan ve ölüm olarak gitmektedir. Duyarlılığınız için teşekkürler." ifadeleriyle mağazada oturanlara ses kaydı dinletmişti. Ses kaydı İngilizce olarak da yayınlanmıştı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin