İzmir'de yangın paniği. İş yeri alev alev yandı, üst kattaki evler de zarar gördü: Kundaklandı mı?

İzmir Karabağlar'da sabaha karşı bir iş yerinde yangın çıktı. İtfaiye yangına müdahale etse de kısa sürede büyüyen alevler üst kattaki evlere de hasar verdi. Yangınla ilgili kundaklama iddiası ortaya atılırken soruşturma başlatıldı.

Google Haberlere Abone ol
İzmir'de yangın paniği. İş yeri alev alev yandı, üst kattaki evler de zarar gördü: Kundaklandı mı?

İzmir'in Karabağlar ilçesinde bir iş yerinde çıkan ve üst kattaki evlerin de hasar gördüğü yangında, kundaklama iddiası olduğu öne sürüldü. Olayla ilgili polis ekipleri geniş çaplı inceleme başlattı.

Olay saat 04.30 sıralarında, Çalıkuşu Mahallesi Coşkun Kale Sokak'ta bulunan dört katlı bir apartmanın zemin katında bulunan cep telefonu mağazasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre motosikletli iki kişi, cep telefonu dükkanına gelerek camları kırdı ve iş yerini kundaklayarak kaçtı.

ALEVLER BİR ANDA BÜYÜDÜ

Alevlerin kısa sürede büyüdüğünü gören çevre sakinlerinin ihbarıyla bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle alevler söndürülürken, çıkan yangında iş yerinin yanındaki kasap dükkanı ve apartmanda hasar meydana geldi. Yangında iş yeri kullanılamaz hale gelirken, üst kattaki dairelerde ve yandaki kasap dükkanında maddi hasar oluştu.

Olay Yeri İnceleme ekipleri, iş yerinde incelemelerde bulunurken, iş yerini kundakladığı öne sürülen şüphelileri yakalamak için çalışma başlatıldı.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin