İzmir'de marketteki dehşetin görüntüleri ortaya çıktı. Omuz attın tartışmasında kız arkadaşının gözleri önünde böyle öldürüldü

İzmir Urla'da bir markette 'Omuz attın' tartışması çıktı. Kız arkadaşının araya girmesine rağmen tartıştığı kişilerle yumruk yumruğa kavgaya giren Semih Kenan Köse bıçaklanarak öldürülmüştü. Marketteki dehşet anlarının görüntüleri ortaya çıktı. Olayla ilgili üç kişi tutuklandı.

Google Haberlere Abone ol
İzmir'de marketteki dehşetin görüntüleri ortaya çıktı. Omuz attın tartışmasında kız arkadaşının gözleri önünde böyle öldürüldü

İzmir'in Urla ilçesinde, Semih Kenan Köse'nin (30) markette çıkan 'Omuz attın' tartışmasında çakıyla öldürüldüğü, yanındaki sevgilisi Sibel Kabadayı'nın (27) ise yaralandığı anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. İki kardeşiyle birlikte tutuklu bulunan şüpheli Sercan Bavkı (32) ifadesinde, “Kardeşim Serkan adamı darbederken, yere doğru düştüler. Ben de bu esnada adam gelmesin diye çakıyı rastgele savurdum. Adam, çakının üzerine düştü. Çakı saplandı” dedi.

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Olay, 16 Ekim saat 19.30 sıralarında Ahmet Besim Uysal Caddesi Altıntaş Mahallesi'nde meydana geldi. Urla'da emlakçılık yapan ve inşaat şirketi olan kick boksçu Sercan Bavkır, markette alışveriş yaparken yanından geçen müteahhit Semih Kenan Köse ile omuz omuza çarpıştı. İkili arasında başlayan 'Omuz attın' tartışması, yumruklu kavgaya dönüştü. Kavgaya Sercan Bavkır'ın yanındaki 2 kardeşi de dahil oldu. Bu sırada eline geçirdiği içki şişesini kıran Köse, Sercan Bavkır'ın üzerine doğru hamle yaptı. Bunun üzerine Sercan Bavkır, yanındaki çakıyla Köse'yi ve yanındaki sevgilisi Sibel Kabadayı'yı göğsünden yaraladı. Urla Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Köse hayatını kaybetti, Kabadayı ise tedavisinin ardından taburcu edildi. Sercan Bavkır ile kardeşleri Serkan Bavkır (26) ve Taylan Bavkır (31), polis ekiplerine teslim oldu. Polisteki işlemlerin ardından 3 kardeş, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

SEVGİLİSİNİN KUCAĞINDA AMBULANS BEKLEDİ

Olayın marketin güvenlik kameralarına yansıdığı ortaya çıktı. Görüntülerde, markette çıkan yumruk ve metal çubukların kullanıldığı kavgada Semih Kenan Köse'nin kanlar içinde kalması ve market çalışanlarının tarafları ayırmaya çalışması yer alıyor. Görüntülerde Sibel Kabadayı'nın yaralanan sevgilisi Köse'yi yerde kucağına alarak sağlık ekiplerinin gelmesini beklediği görüldü. Ancak Köse hayatını kaybetti.

Soruşturma sürerken olayda şüphelilerden Sercan Bavkır'ın ifadesi de ortaya çıktı. Olay nedeniyle pişman olduğunu belirten Bavkır, ifadesinde Köse'yi darbetmediğini belirtip, "Ayağının kayması sonucu çakının üzerine düşüp yaralandı. Sonradan öldüğünü öğrendim" dedi.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin