İzmir'de kan donduran olay! Önce kız arkadaşını defalarca bıçakladı sonra da intihar etti

İzmir'de kan donduran bir olay yaşandı. İzmir Buca'da bir kişi, sevgilisi olduğu öne sürülen genç kızı bıçaklayarak ağır yaraladı. Saldırgan daha sonra aynı bıçakla intihar etti. Ağır yaralanan Sena Altan da kaldırıldığı Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde, doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
İzmir'de kan donduran olay! Önce kız arkadaşını defalarca bıçakladı sonra da intihar etti

Edinilen bilgiye göre olay saat 10.00 sıralarında 4 katlı bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre İlkay Ayeş (25), kız arkadaşı olduğu öne sürülen Sena Altan'ın (24) evine gitti.

BuradaSena Altan ile tartışmaya başlayan Ayeş, tartışmanın kavgaya dönmesi üzerine genç kızı defalarca bıçakladı.

 Kız arkadaşını bıçakladıktan sonra aynı bıçakla kendisini de yaralayan İlkay Ayeş, kanlar içerisinde yere yığıldı. Çığlık seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giren polis ekiplerinin yaptığı incelemede iki kişinin de yerde hareketsiz yattığı görülürken, sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede İlkay Ayeş'in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

İzmir'de kan donduran olay! Önce kız arkadaşını defalarca bıçakladı sonra da intihar etti - Resim : 2

YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Olayda vücudunun değişik yerlerine aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralandığı belirlenen Sena Altan ise sağlık ekipleri tarafından ambulansla Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine kaldırıldı. Ancak genç kız doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

İzmir'de kan donduran olay! Önce kız arkadaşını defalarca bıçakladı sonra da intihar etti - Resim : 3

Olayın yaşandığı bina ve çevresinde de güvenlik önlemleri alınırken, Olay yeri inceleme ekipleri incelemelerde bulundu. İlkay Ayeş'in cansız bedeni savcı tarafından yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin