İzmir'de fabrikada çalışan işçi vinçle kolonun arasında kalarak can verdi: 3 çocuk babası vinç operatörü hayatını kaybetti

 İzmir'in Aliağa ilçesinde bir demir çelik fabrikasında çalışan vinç operatörü, Ayhan Yıldırım, gece vardiyasında henüz belirlenemeyen nedenle vinç ile bina kolonu arasında sıkıştı. 3 çocuk babası Yıldırım hayatını kaybetti. Siirt'te de bir iş yerinde çıkan yangında 21 yaşındaki kadın hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
İzmir'de fabrikada çalışan işçi vinçle kolonun arasında kalarak can verdi: 3 çocuk babası vinç operatörü hayatını kaybetti

İzmir'in Aliağa ilçesinde bir demir çelik fabrikasında çalışan vinç operatörü, iş kazası sonucu hayatını kaybetti.

Bozköy Mahallesi'ndeki bir demir çelik firmasında vinç operatörü olarak çalışan 3 çocuk babası Ayhan Yıldırım, gece vardiyasında henüz belirlenemeyen nedenle vinç ile bina kolonu arasında sıkıştı.

Diğer işçilerin fark edip haber vermesi sonrası olay yerine gelen sağlık ekibi, Yıldırım'ı Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Yıldırım, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

SİİRT'TE  PASAJDA YANGIN ÇIKTI BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Siirt'in Baykan ilçesinde bir iş yerinde çıkan yangında, 1 kadın hayatını kaybetti, olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Veyselkarani beldesi Veysel Karani Caddesi'ndeki bir pasajda bulunan iş yerinde 06.40 sularında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Yangın sırasında içeriden bağırma sesi geldiğini duyan çevredekiler, kapının kilitli olması nedeniyle durumu yetkililere bildirdi.

Olay yerine itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Yangını söndüren ekipler, iş yerinde Reyhan Subaşı'nın (21) cansız bedeniyle karşılaştı.

Subaşı'nın cesedi, otopsi için Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

Olayla ilgili "taksirle bir kişinin ölümüne neden olma" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçundan M.İ, F.K. ve Ş.K. gözaltına alındı.

Zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.

 

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin