İzmir'de esrarengiz olay. 'Korsan Park'a giden pek çok vatandaş vuruldu. Kurbanlar arasında olan bir köpek ise hayatını kaybetti

İzmir'de geçtiğimiz hafta öğle saatlerinde işyerinin önündeki parkta telefonla konuşmak için dışarı çıkan Sevgi Tevşi, bir saldırıya maruz kaldı. Bacağından vurulan Tevşi, olayın şokunu yaşarken, aynı parkta geçen iki ay içinde nedeni belirsiz ateş sonucu 5 kişi ve 1 köpeğin vurulduğunu, bir köpeğin de hayatını kaybettiğini ifade etti. Esrarengiz olayın gizemi hala çözülmüş değil.

Google Haberlere Abone ol
İzmir'de esrarengiz olay. 'Korsan Park'a giden pek çok vatandaş vuruldu. Kurbanlar arasında olan bir köpek ise hayatını kaybetti

Karşıyaka ilçesinde Nergis Mahallesi’ndeki muhtarlığın yanında bulunan ve halk arasında ‘Korsan Park’ olarak bilinen parkta esrarengiz olaylar yaşanıyor.

Ege'de Sonsöz sitesinde Diren Çelik imzası ile yayınlanan özel habere göre son iki ay içerisinde parkın olduğu alanda nereden geldiği ve kimin yaptığı belli olmayan silahlı ateşleme olaylarının yaşandığı öğrenildi. Bu zaman diliminde 5 kişi yaralanırken, bir köpek vuruldu, bir köpek de hayatını kaybetti.

Silahlı saldırıların son kurbanı ise 41 yaşındaki Sevgi Tevşi oldu. 16 Kasım günü saat 14:00 sularında parkın yakınında bulunan iş yerinin önüne telefonla konuşmak için çıkan Tevşi, uğradığı silahlı saldırıda yaralandı. Hastaneye kaldırılan Tevşi tedavisinin ardından taburcu edildi.

'ANLAMIŞ DEĞİLİM'

Tevşi, olayın ardından saldırganlardan şikayetçi olmasının ardından aynı yerde benzeri biçimde yaralanan diğer 4 kişi de olayın duyulması üzerine bir araya geldi. Olay sonrası mağduriyet yaşayan yaralılar, Emniyet birimlerinden saldırganın bulunması için destek istedi.

Tevşi, yaptığı açıklamada “silah sesi hiç duymadım. Diğer arkadaşlarım da duymamış. Ayağıma çat diye bir ses geldi. Bütün vurulan arkadaşlarım bacaklarından vuruldu. Kimsenin zoru yok bizimle… Anlamış değilim. Büyük tedirginlik var. Küçük oğlumun okulu burada ve uyarıyorum; Lütfen bebeği olan parka çıkmasınlar. Vurulanlar olarak ateş açılan olası yerle ilgili bütün ihtimalleri değerlendirdik. Tahminimiz parkın oradaki iki binanın birisinden ateş açılmış olabileceğini düşünüyoruz” dedi.

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Etiketler Karşıyaka park
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin