İzmir'de dehşet verici olay! 3 günlük bebeği hastaneden kaçırdı

İzmir'de Suriye uyruklu ailenin 3 günlük bebeğini hastanede test bahanesiyle kaçıran şüpheli kadın, polis ekiplerince yakalandı. Yakalanan kadın bebeği, erkek arkadaşını evliliğe ikna etmek için kaçırdığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
İzmir'de dehşet verici olay! 3 günlük bebeği hastaneden kaçırdı

İzmir'de Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Suriyeli bir ailenin 3 gün önce doğan bebeğini test bahanesiyle alıp kaçan kadın, yakalanarak gözaltına alındı.

TEST BAHANESİYLE BEBEĞİ KAÇIRDI

Olay, dün öğle saatlerinde Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ahmet Ersan Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği'nde meydana geldi. Suriye uyruklu bir aileye kendisini sağlık görevlisi olarak tanıtan bir kadın, test bahanesiyle, 3 gün önce dünyaya gelen çocuğu alarak uzaklaştı.

İzmir'de dehşet verici olay! 3 günlük bebeği hastaneden kaçırdı

BEBEK AİLEYE TESLİM EDİLDİ, ŞÜPHELİ YAKALANDI

Kucağındaki bebeği örtüye sararak uzaklaşan kadından tekrar haber alamayan aile, durumu yetkililere bildirdi. Bunun üzerine çalışma başlatan polis, hastaneden çıktıktan sonra taksiye bindiği tespit edilen kadının kimliğini belirleyip, yakalamak için harekete geçti. Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, isminin S.G. olduğu belirlenen kadını yakalayıp, gözaltına aldı. Şüpheli kadın ile birlikte bulunan ve sağlık durumu iyi olan bebek ise ailesine teslim edildi.

ERKEK ARKADAŞINI EVLİLİĞE İKNA ETMEK İÇİN KAÇIRMIŞ!

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan S.G'nin (51) emniyetteki işlemi tamamlandı.

Şüpheli, ifadesinde, 9 ay kadar önce hamile kaldığını, o dönemde düşük yaptığını, bu durumu erkek arkadaşından gizlediğini ve onu evliliğe ikna etmek için bebeği kaçırdığını söylediği belirtildi.

 

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin