İzmir'de dehşet evi. 6 kız çocuğu, akranına işkence yaptı. Bakanlık, korkunç olayla ilgili inceleme başlattı

 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, İzmir'in Konak ilçesinde kaydedilen akran zorbalığına ilişkin görüntüler ilgili inceleme başlattı Dehşet evi: İzmir’de akran zorbalığı iddiası!

Google Haberlere Abone ol
İzmir'de dehşet evi. 6 kız çocuğu, akranına  işkence yaptı. Bakanlık, korkunç olayla ilgili inceleme başlattı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, İzmir'de yaşanan akran zorbalığına ilişkin görüntüler ilgili inceleme başlattığını açıkladı. 

13 Eylül 2023 tarihinde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na gelen ihbar üzerine, İzmir İl Müdürlüğü'nce ailelere yönelik inceleme başlatıldığı belirtilerek, "Yapılan incelemeler sonucunda, mağdur kız çocuğuna yönelik danışmanlık, eğitim ve sağlık tedbir kararları, suça sürüklenen 3 çocuk hakkında ise danışmanlık ve sağlık tedbir kararları alınması uygun görülmüştür. Çocuğun üstün yararı gereğince İzmir İl Müdürlüğümüz tarafından olaya dair basına yansıyan video görüntülerine erişim engeli talep edilmiştir. Bakanlık olarak davaya müdahil olarak, hukuki süreci yakından takip etmeyi sürdüreceğiz" denildi.

NE OLMUŞTU

İddiaya göre, İzmir’in Konak ilçesinin Tepecik semtinde  yaşları 9-13 arasında değişen 6 kız çocuğu, yaşıtları olan Ayşenur’a 15 gün boyunca işkence yaptı.

Anne,  durumdan haberdar olduktan sonra  kızına darp raporu alarak işkence yapan 6 çocuktan şikayetçi oldu. 

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin