İzmir Üniversitesi, hangi oyuncuyu akademik kadrosuna kattı?

Tiyatro ve televizyon dünyasının ünlü ismi, üniversitede eğitim verecek.

Google Haberlere Abone ol
İzmir Üniversitesi, hangi oyuncuyu akademik kadrosuna kattı?

Fakülte sayısını Güzel Sanatlar Fakültesi ile yediye yükselten İzmir Üniversitesi, oyuncu Volkan Severcan’ı da eğitim kadrosuna ekledi. Dizi ve tiyatro sahnelerinin tanınmış oyuncusunun, Sinema Televizyon ve Görsel İletişim Tasarımı bölümlerinde verdiği derslerle Güzel Sanatlar Fakültesi eğitimini farklı bir seviyeye taşıması hedefleniyor. Oyunculuk derslerinde sık sık meslektaşlarını konuk edecek olan Severcan, öğrencilerine pratik eğitimi televizyon ve sinema setlerinde verecek.

 

Pratik eğitim dizi ve sinema setlerinde verilecek



Bahar Şenliği ve Güzel Sanatlar Fakültesi açılışına verdiği destek ile İzmir Üniversitesi ailesine giriş yapan oyuncu Volkan Severcan, Rektör Prof. Dr. Kayhan Erciyeş ile bir araya geldi. Güzel Sanatlar Fakültesi’nde ders veriyor olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Severcan, "Yeni heyecanlarla kurulan fakültenin sinerjisi içinde yer aldığım için çok mutluyum. Birbirinden seçkin isimler ile kurulan İzmir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin gelecek günlerde yeni bölümleri ile önemli bir atılım gerçekleştireceğine inanıyorum" dedi. İzmir Üniversitesi’ne kısa zaman önce 'Çocuklar Duymasın' dizisinin 'taşfırın erkeği' Tamer Karadağlı ve Havuç’u Furkan Kızılay ile birlikte konuk olduğunu hatırlatan oyuncu, "Derslerde Türk sineması ve televizyon dünyasının tanınmış isimlerini ağırlamayı ve öğrencilere pratik eğitimlerini setlerde yapmayı planlıyoruz" dedi.

 

Beden dili eğitimi çok önemli



Güzel Sanatlar Fakültesi’nin eğitimine böyle bir işbirliği ile başlaması nedeni ile memnuniyetlerini dile getiren Rektör Erciyeş, "Beden dili eğitimi hayatın her alanında ihtiyaç duyulan bir eğitim aslında. Bir avukat, doktor, turizm çalışanı ya da işletmeci de her gün farklı insanların karşısına çıkıp kusursuz olarak kendini ifade etmek ve işini en iyi şekilde yapmakla yükümlü. Bu nedenle Volkan Severcan’ın eğitim kadromuz içinde yer almasının üniversitemiz için önemli bir kazanım olduğunu düşünüyoruz" dedi.





           


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin