İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'den son dakika açıklaması: Bağımsız vekil olarak ülkemin çıkarlarını savunmaya devam edeceğim. İlk kez Barış Yarkadaş duyurmuştu

CHP'den istifa ederek Muharrem İnce ile Memleket Partisi'ni kuran daha sonra oradan da ayrılan İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'nin AK Parti'ye geçeceği ilk kez tv100 canlı yayınında Barış Yarkadaş tarafından dile getirilmişti. Çelebi de daha sonra yaptığı bir paylaşımda Yarkadaş'ı doğrular nitelikte açıklama yapmıştı. Çelebi'den yeni açıklama geldi, milletvekili olarak ne yapacağını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'den son dakika açıklaması: Bağımsız vekil olarak ülkemin çıkarlarını savunmaya devam edeceğim. İlk kez Barış Yarkadaş duyurmuştu

tv100'ün sevilen programlarından Gündeme Dair'de eski milletvekili ve gazeteci Barış Yarkadaş Mehmet Ali Çelebi'nin AK Parti'ye geçeceği bilgisini paylaşmıştı.

CHP'den istifa ederek Muharrem İnce ile Memleket Partisi'ni kuran daha sonra oradan da ayrılan İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'nin AK Parti'ye geçeceği ilk kez tv100 canlı yayınında Barış Yarkadaş tarafından dile getirilmişti.

Çelebi de attığı 3 tweetle Yarkadaş'ı doğrular nitelikte bir açıklamada bulunmuştu .

 

Çelebi'den bugün son dakika tweetleri geldi. 

Gelen paylaşımda "Bağımsız vekil olarak ülkemin çıkarlarını savunmaya devam edeceğim. Söylediklerimin arkasındayım. Çok ciddi Egemenlik Mücadelesi veriyoruz. FETÖ-PKK mücadelesi kararlılıkla devam etmeli. Cumhur,bu konularda tutarlı. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti. Varolsun Yüce Türk Milleti!" ifadelerini kullanarak bağımsız vekil olarak kalacağını duyurdu.

 

Çelebi bir sonraki tweetinde de "Benim ağzımdan çıkmış herhangi bir beyanı duymadan bu süreçte hakaret eden, linç eden, aileme küfreden kendini bilmezlerle yargı önünde hesaplaşacağız. Ben Silivri’de neredeysem hala ordayım, sorgulanması gerekenler bugün FETÖ ve PKK ile işbirliği yapanlardır!" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin