İzmir depreminden bir acı haber daha! Balkondan atlayan genç hayatını kaybetti

İzmir'de bu sabaha karşı yaşanan 4,9'luk depremden acı haberler geliyor. Deprem sırasında yaşanan panik nedeniyle yaralanan bir vatandaş, yoğun bakımdaki tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti. Depremin ardında bir acı haber daha geldi. Evinin balkonundan atlayan 18 yaşındaki Efe Altay Saral da hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
İzmir depreminden bir acı haber daha! Balkondan atlayan genç hayatını kaybetti

İzmir'de bu sabah saatlerine karşı Buca merkezli 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem nedeniyle Konak'taki Selahattinoğlu Camii'nin minaresi yıkıldı, 80'e yakın binada da çatlak oluştu. Depremden toplamda 64 kişi etkilenirken, 1'i ağır 7 yaralı da hastaneye kaldırıldı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Yaralı vatandaşlar arasında ağır yaralanması nedeniyle yoğun bakıma kaldırılan ve durumu ağır olan bir vatandaş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

BAKAN KOCA SON DURUMU PAYLAŞTI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da kısa bir süre önce depremden etkilenenlerle ilgili son durumu paylaştı. Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "İzmir'de yaşanan, büyük bir paniğe yol açan 4,9 şiddetindeki depremde, güncel bilgilerimize göre can kaybı olmadı. Panik sebebiyle toplam 64 kişi etkilendi. 7 kişinin tedavisi sürüyor. Deprem, çevre illerde de hissedildi. Arkadaşlarımız görev başında. Çok geçmiş olsun."

DEPREMİN ARDINDAN BİR ACI HABER DAHA 

İzmir'de meydana gelen 4.9 büyüklüğündeki depremde, evinin balkonundan atlayan, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü öğrencisi Efe Altay Saral (18), ağır yaralı olarak kaldırılıp, tedavi gördüğü Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Hastane önünde Efe'nin ölüm haberini alan yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin