İzleyiciyle buluştular, medyayı anlattılar!

Ayşe Arman ve Saba Tümer Gaziantep'de bir şöyleşiye katıldı.

Google Haberlere Abone ol
İzleyiciyle buluştular, medyayı anlattılar!

Gazeteci Ayşe Arman ve sunucu Saba Tümer Gaziantep'te bir alışveriş merkezinde düzenlenen söyleşide meslek tecrübelerini anlattı.



Kentteki bir alışveriş merkezinde düzenlenen söyleşiye sunucu Saba Tümer ile katılan Hürriyet Gazetesi yazarı Ayşe Arman, 'Yarım Kalan Hayatlar' projesiyle 44 çalışma yaptığını belirtti. Arman, Gezi Parkı olayları sırasında Taksim Meydanı'ndaki polis müdahalesiyle kafasından yaralanan Filistin asıllı Türk vatandaşı Lobna Al Lami'nin 'Yarım Kalan Hayatlar' projesiyle hayata yeniden tutunduğunu ve 'Uyan Türkiye' mesajı verdiğini söyledi. Üniversiteyi 27 yılda bitirdiğini ifade eden Arman, Gaziantepli kadınlara tasarruflu ve iyi bir anne olmanın püf noktalarını anlattı.



Meslek hayatına haber sunuculuğu yaparak başladığını anlatan Saba Tümer ise, haber sunuculuğundan keyif almadığını şöyle ifade etti:



Uçağa biniyorsunuz uçak kazası, taciz, tecavüz haberleri ile psikolojim bozulmaya başladı. O dönemde çalıştığım televizyonda da ilerleyemeyeceğimi düşündüm. Daha sonra Reha Muhtar'dan gelen teklif ile kahkahalarımı attığım programlara başladım.



Ayşe Arman ve Saba Tümer söyleşinin ardından sevenleriyle fotoğraf çekildi.(DHA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin