İYİ Partili Ünzile Yüksel’den 14 Mayıs iddiası. CHP'lilere şok suçlamalar...

TV100'ün ilgiyle izlenen programı Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık'a konuk olan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Avukat Ünzile Yüksel 14 Mayıs seçimleri için CHP'lilere suçlamalarda bulundu. İşte Yüksel'in o açıklamaları...

Google Haberlere Abone ol
İYİ Partili Ünzile Yüksel’den 14 Mayıs iddiası. CHP'lilere şok suçlamalar...

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Avukat Ünzile Yüksel, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, TÜRKAD Başkan Yardımcısı Avukat Cem Kaya, AK Parti 24. Dönem Milletvekili Ali Turan, TV100.com yazarı Hacı Yakışıklı, hukukçu Dr. Rezan Epözdemir, Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programına konuk oldu. 14 Mayıs ve 28 Mayıs'taki seçimler programda masaya yatırıldı.

"ALEYHİME EN ÇOK ÇALIŞAN İTTİFAK ORTAĞIMIZDI"

Yüksel "Seçimde kaybetmenin gerekçeleri var. Giresun'dan milletvekili adayıydım, az bir oyla kaybettim. Benim aleyhime en çok çalışan ittifak ortağımızdı. Son 10 günde kendi seçmenlerine 'İYİ Parti vekil çıkaramıyor oy vermeyin, boşa gider' denildi. İYİ Parti'nin büyümesinden sadece rahatsız olan AK Parti ve Cumhur İttifakı değil. İttifak içinde de sıkıntı olmuş. Ben inanamadım o zaman. 3-4 bin oyla vekil çıkarmayı kaybettik." dedi.

İşte Yüksel'in o sözleri:

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin