İYİ Partili Türkkan'dan Ankara, İstanbul, İzmir mesajı!

Genel seçimler sonrasında Millet İttifakı'nda çatlaklar görülmeye devam ediyor. Yaklaşan yerel seçimler için İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan İstanbul, Ankara ve İzmir'in dahil olduğu şehirlerde İYİ Parti'nin kendi adaylarını gösterebileceği mesajını verdi.

İYİ Partili Türkkan'dan Ankara, İstanbul, İzmir mesajı!

Genel seçimler sonrasında CHP ve İYİ Parti arasındaki ittifakta gerginlikler yaşanıyor. İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu açıkca Eskişehir'de CHP ile ittifak istemediğini belirtmişti. Bunun üzerine konuşan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, "Gülüp geçiyorum" demişti.

Bu kez açıklama partinin ağır toplarından Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'dan geldi. Türkkan 3 büyükşehir dahil 78 ilde İYİ Parti'nin kendi adaylarıyla seçime gireceğinin mesajını verdi. Paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "İYİ Parti; İstanbul, Ankara, İzmir’in de içinde bulunduğu Büyükşehirlerde ve diğer78 il, 922 ilçe, 386 belde belediyesinde seçime girerek müstakil parti olma yolunda mesafe kaydetme imkanı bulacaktır."

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin