İYİ Partili Turhan Çömez'den Sadullah Ergin açıklaması: Gerekirse milletten özür dilemeye davet ederim

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez konuk olduğu tv100 canlı yayınında Sadullah Ergin'in adaylığıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Çömez, "Sadullah Ergin’in hataları vardır, yanlışları vardır, sorumlulukları vardır. Parlamenter rejimde kendisini bu konuda savunma yapmaya, gerekirse milletten özür dilemeye davet ederim" dedi.

Google Haberlere Abone ol
İYİ Partili Turhan Çömez'den Sadullah Ergin açıklaması: Gerekirse milletten özür dilemeye davet ederim

Prof. Dr. Selami Kuran, hukukçu Bülent Yücetürk, tv100 Yazarı Fuat Uğur, Prof.Dr. İpek Özkal. MAK Araştırma Başkanı Mehmet Ali Kulat; Erdoğan Aktaş ile Sağlı Sollu'nun konuğu oldu. Yayına bağlanan İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, DEVA Partisi kontenjanından CHP Ankara 1. Bölge'den aday gösterilmesi tepkilere neden olan eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile ilgili açıklamada bulundu.

"GEREKİRSE MİLLETTEN ÖZÜR DİLEMEYE DAVET EDERİM"
Çömez "Bir ittifak mensubu olap CHP listesinden DEVA Partisi'nden birinin aday olması benim alanımın dışında. Onunla ilgili bir değerlendirme yapmam mümkün değil. Benim partimle bir ilgisi yok. Sayın Sadullah Ergin’in Adalet Bakanı olarak hataları, vardır, yanlışları vardır, sorumlulukları vardır. Parlamenter rejimde, dmeokrasinin kurum ve kuralları işler hale geldiğinde, kendisini bu konuda savunma yapmaya, gerekirse milletten özür dilemeye davet ederim. Benim buradaki duruşum net." dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin