İYİ Partili isim hayatını kaybetti. Buğra Kavuncu acı haberi verdi. Yeni göreve getirilen Şanbaz Yıldız vefat etti

İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Buğra Kavuncu, Yerel Yönetimler Koordinatörlüğü görevine getirilen partinin eski Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız'ın hayatını kaybettiğini duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
İYİ Partili isim hayatını kaybetti. Buğra Kavuncu acı haberi verdi. Yeni göreve getirilen Şanbaz Yıldız vefat etti

İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Buğra Kavuncu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada partinin Yerel Yönetimler Koordinatörlüğü görevine getirilen Şanbaz Yıldız’ın hayatını kaybettiğini duyurdu.

Buğra Kavuncu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“İYİ Parti'mizin önceki dönem Kocaeli İl Başkanı Sayın Şanbaz Yıldız'ı kaybettik. Acımız tarifsiz. Merhum Yıldız'a Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve camiamıza sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun.”

ŞANBAZ YILDIZ’IN SON PAYLAŞIMI

Şanbaz Yıldız son paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı:

“Başaracağız… Yerel seçimlere kısa bir süre kala, Genel Başkan Yardımcımız Burak Akburak’ın çağrısıyla önemli bir sorumluluk üstlendim. İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı 5. Bölge Koordinatörü olarak görevlendirildim. Kocaeli başta olmak üzere Düzce, Sakarya, Bolu, Yalova, Bursa ve Bilecik illerimizin yerel seçimlere dönük koordinasyonu şahsıma verildi. Yoğun bir çalışma sürecine girmeden önce, Genel Başkanımız Meral Akşener’e, Genel Başkan Yardımcımız Burak Akburak’a teşekkürlerimi sunuyorum. Bu 7 ilimizde yerel seçim sürecinin partimiz açısından en iyi şekilde geçmesi için canla başla çalışacağımı Kocaeli kamuoyuna sunmak istiyorum. Hep birlikte başaracağız.”

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin