İYİ Partili Hakan Şeref Olgun'dan 2023 seçimi eleştirisi: CHP ile hiçbir problemimiz yok ama bir HDP kamburuyla savaştık

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, İYİ Parti'nin yerel seçim kararıyla ilgili TV100'ün ses getiren programlarından Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'nda açıklamada bulundu. Olgun 2023 seçimlerini hatırlattı, CHP ve yönetimi ile bir problemlerinin almadığını belirtti, "2023 yılında girdiğimiz genel seçimlerde, CHP ile hiçbir problemimiz yok ama bir HDP kamburuyla savaştık ve hepimiz ateş alanından çıktık." dedi.

Google Haberlere Abone ol
İYİ Partili Hakan Şeref Olgun'dan 2023 seçimi eleştirisi: CHP ile hiçbir problemimiz yok ama bir HDP kamburuyla savaştık

TV100.com yazarı Barış Yarkadaş, iletişimci-yazar Ferhat Murat, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, tv100 Ankara temsilcisi Deniz Gürel, Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk oldu. Programda, İYİ Parti Genel İdare Kurulu'nda (GİK) CHP'nin yerel seçimlerde iş birliği teklifini oy çoğunluğuyla reddetme kararı ele alındı.

"2019'DA İTTİFAK YAPTIK DİYE ‘İLANİHAYE’ İTTİFAK OLMAYACAK"

Taksim Meydanı programına bağlanan İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Olgun, "Bugün sabahtan beri partimizde bir dizi toplantılar yapıldı. Geçen hafta tv100'de Erdoğan Aktaş'ın programında belirttiğim biz ülke yönetimine talip olmuş bir partiyiz. Biz CHP'nin tüzel kişiliği, seçmeni ile hiçbir problemimiz yok. Biz İYİ Parti olarak kendimizi görmek istiyoruz meydanda. Çünkü 2023 yılında girdiğimiz genel seçimlerde, CHP ile hiçbir problemimiz yok ama bir HDP kamburuyla savaştık ve hepimiz ateş alanından çıktık. Geldiğimiz noktada İYİ Parti olarak hür ve müstakil olarak seçime girmemizi hakkımız olarak görüyorum. Sabahtan beri parti yetkililerimizin büyük çoğunluğu aynı görüşte olduğu için GİK böyle bir karar aldı. Bu bizim en tabii hakkımız. 2019 yılında ittifak yaptık diye ilanihaye (sonsuza değin) ittifak olmayacak." dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin