İYİ Partili Ayhan Erel, Sezgin Tanrıkulu’nun TSK ile ilgili sözlerine sert çıktı: Gaflettir, ihanettir

tv100'ün ilgiyle takip edilen programlarından Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık'a konuk olan İYİ Parti 27. Dönem Milletvekili Av. Ayhan Erel, Sezgin Tanrıkulu'nun TSK'ya yönelik iftira dolu sözlerine sert tepki gösterdi. Ayhan Erel, "Herkesin saygı duyduğu, sevgi duyduğu ve ona hürmet ettiği askerlerimize bu şekilde ifadelerde bulunmak gaflettir, ihanettir, bunun olmaması lazım." dedi.

Google Haberlere Abone ol
İYİ Partili Ayhan Erel, Sezgin Tanrıkulu’nun TSK ile ilgili sözlerine sert çıktı: Gaflettir, ihanettir

Devlet eski Bakanı Dr. Masum Türker, Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, AK Parti 22. Dönem Milletvekili Resul Tosun, CHP 27. Dönem Milletvekili Gürsel Tekin ve İYİ Parti 27. Dönem Milletvekili Av. Ayhan Erel Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık'ın konuğu oldu.

İYİ Parti 27. Dönem Milletvekili Av. Ayhan Erel, Sezgin Tanrıkulu'nun TSK'ya yönelik iftira dolu sözlerine sert eleştirilerde bulundu.

Ayhan Erel'in açıklamalarından satır başları:

"AK Parti’den kopan seçmenler İYİ Parti'ye gelmek üzereyken, Tanrıkulu ve diğer arkadaşların bu sözleri geriye dönmelerine sebep oldu. Atatürk’ün partisi olan ve ilkelerinden bir tanesi de milliyetçilik olan bir partinin mensubu olan bir kişinin ‘Peygamber ocağı’ olarak bildiğimiz Türk askeri nasıl böyle bir şey yapabilir? Bir şey söylediğinde bunu ispat edeceksin. Bu tartışmalar CHP’yi daha da yıpratıyor.

"BU ŞEKİLDE İFADELERDE BULUNMAK, GAFLETTİR, İHANETTİR"

Herkesin saygı duyduğu, sevgi duyduğu ve ona hürmet ettiği askerlerimize bu şekilde ifadelerde bulunmak gaflettir, ihanettir, bunun olmaması lazım. Bu durum CHP’yle birlikte hareket etmek isteyen diğer partilere de zarar veriyor. Türk milletinin %95’i PKK terörüne karşı kin ve nefret duygularıyla dolu, o zaman git HDP’de siyaset yap."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin