İYİ Parti'den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu Yeniden Refah'a mı katılıyor? Bomba fotoğraf için Yeniden Refah'tan açıklama geldi

Yİ Parti'den istifasını açıklayan Yavuz Ağıralioğlu, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Danışmanı Davut Güloğlu'yla buluşarak iftar açtı. Paylaşılan fotoğraf Ağıralioğlu'nun Yeniden Refah'a geçeceği söylentilerini ortaya çıkardı. Konuya ilişkin Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Danışmanı Davut Güloğlu açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
İYİ Parti'den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu Yeniden Refah'a mı katılıyor? Bomba fotoğraf için Yeniden Refah'tan açıklama geldi

Yavuz Ağıralioğlu, 28 Mart Salı günü İYİ Parti'den istifa etmişti. İstifasının gerekçesi olarak Millet İttifakı'nın ortak cumhurbaşkanı adayının Kemal Kılıçdaroğlu olmasını ve HDP'yi göstermişti.

Millet İttifakı'nın 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na ve HDP'ye yönelik tepkisi nedeniyle zehir zemberek açıklamalar yaparak İYİ Parti'den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu, dün Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Danışmanı Davut Güloğlu ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

YAVUZ AĞIRALİOĞLU'NA TEŞEKKÜR ETTİ
Görüşme sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Davut Güloğlu, siyasi tavrı nedeniyle Yavuz Ağıralioğlu'na teşekkür etti.

İDDİALAR GÜNDEME GELDİ

Paylaşılan fotoğraf sonrası istifasını veren Ağıralioğlu'nun Yeniden Refah'a geçeceği iddia edildi.

Konuya ilişkin Güloğlu, açıklama yaptı. Açıklama şu şekilde:

"Kıymetli arkadaşlar, Dün akşam bir iftar yemeğinde; vekilimiz ve arkadaşım @yavuzagiraliog
ile bir araya geldik. Gördüm ki; hemen siyasi bir sebep arayanlar olmuş. Sadece arkadaşımla iftar yaptım. Buna başka bir isim koymak isteyenleri anlayamıyorum. Ayıptır.."

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin