İYİ Parti'de Kemal Kılıçdaroğlu firesi. İYİ Parti grubu Kemal Kılıçdaroğlu için grup kararı aldı. İki milletvekili toplantıya katılmadı

İYİ Parti TBMM Grubu bugün basına kapalı toplanarak Millet İttifakı'nın 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu için aday gösterilmesi konusunda grup kararı aldı. İYİ Parti Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu "İYİ Parti Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı konusunda grup kararı almıştır ve bu sürecin gereğini yapacaktır." dedi. Ancak Kılıçdaroğlu'na destek konusunda İYİ Parti fire verdi. Ankara Milletvekili Koray Aydın ile İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu toplantıda yer almadı. 

Google Haberlere Abone ol
İYİ Parti'de Kemal Kılıçdaroğlu firesi. İYİ Parti grubu Kemal Kılıçdaroğlu için grup kararı aldı. İki milletvekili toplantıya katılmadı

Yüsek Seçim Kurulu'nun (YSK) 14 Mayıs için hazırladığı seçim takvimi işlemeye devam ediyor.

Cumhurbaşkanı adaylığı için seçmenler tarafından aday gösterilmek isteyenlerin, Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) başvuru süresi dün sona erdi.

Siyasi partilerce cumhurbaşkanı adaylığı için yapılacak başvuru süresi ise 23 Mart saat 17.00'de dolacak. Partiler aday gösterecekleri isimler için grup kararı alıyor.

AK Parti ve MHP grubu karar aldı. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan cumhurbaşkanı adayı gösterilecek

İYİ Parti TBMM Grubu da bugün Kılıçdaroğlu'nu aday göstermek için karar aldı. 

İYİ Parti Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu "İYİ Parti Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı konusunda grup kararı almıştır ve bu sürecin gereğini yapacaktır." dedi.

İYİ Parti grup kararı almasına ragmen iki fire verdi

Basına kapalı gerçekleşen toplantı yaklaşık yarım saat sürdü. Mersin Milletvekili Behiç Çelik yurt dışında, Denizli Milletvekili Yasin Öztürk TBMM Deprem Araştırma Komisyonu'nda olduğu için toplantıya katılmadı.

Ankara Milletvekili Koray Aydın ile İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu da toplantıda yer almadı. 

Gözler şimdi grup kararı alınmasına rağmen toplantıya katılmayan İki milletvekili hakkında İYİ Parti'nin ne yapacağında?

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin