İYİ Parti, tezkere kararını açıkladı. Grup Başkanvekili Erhan Usta Irak- Suriye tezkeresine 'evet' diyeceklerini açıkladı

MHP'nin ardından İYİ Parti de Irak- Suriye tezkeresine 'evet' diyeceklerini açıkladı. Grup Başkanvekili Erhan Usta Irak- Suriye tezkeresine 'evet' diyeceklerini açıkladı. CHP Lideri Kemal Kılçdaroğlu ise grup toplantısında tezkereye hayır diyeceklerini söylemişti.

Google Haberlere Abone ol
İYİ Parti,  tezkere kararını açıkladı.  Grup Başkanvekili Erhan Usta Irak- Suriye tezkeresine 'evet' diyeceklerini açıkladı

İYİ Parti Grup Başkanı Erhan Usta, Suriye ve Irak da dahil Meclis’e sunulan tezkerelere “evet” diyeceklerini açıkladı.

Usta, Meclis'te kuliste gazetecilere yaptığı açıklamada, "Terörle mücadele için Irak ve Suriye tezkelerine İYİ Parti grubu olarak evet diyeceğiz” ifadelerini kullandı. 

MHP lider Devlet Bahçeli partisinin bugünkü grup toplantısında tezkereye 'evet' diyeceklerini açıklayıp CHP'ye de bu yönde oy kullanması konusunda çağırıda bulunmuştu.

CHP lideri Kılıçdaroğlu ise Bahçeli'nin çağrısına olumsuz yanıt vererek "Bir tek yabancı askerin postalının Türkiye'ye değmesini istemiyoruz. Bana 'neden' hayır diyorsunuz diye soruyorlar, milliyetçiyim diyorsan 'hayır' diyeceksin" dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin