İYİ Parti televizyon kuruyor. İYİ Partili vekil ilk kez tv100'de açıkladı

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu tv100'ün gündem belirleyen programlarından Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'nda partisinin televizyon kanalı kurma hazırlığında olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
İYİ Parti televizyon kuruyor. İYİ Partili vekil ilk kez tv100'de açıkladı

tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı, gazeteci Barış Yarkadaş, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Aksoy Araştırma Başkanı Ertan Aksoy, tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk oldu. Yayına bağlanan İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Yarkadaş'ın, "Geride bıraktığımız günlerde Sayın Akşener ile görüştünüz mü? Sayın Akşener size, 'Bir televizyona ihtiyacımız var, bir televizyon kuralım' deyip '5 milletvekiliyle bu konuda bir çalışma yapın. Siz benim için 5 özel milletvekilisiniz' dedi mi? sorusunu yöneltti.

Hatipoğlu, "İYİ Partinin bir televizyonla ilgili bir çalışması olduğunu biliyorum ama Genel Başkanımızla bu konuda bir görüşme yapmadım. Biz 44 milletvekilinin tamamı da Genel Başkanımız için özel vekilleriz. Bize zaten o şkilde telaffuz ediyor. 5 özel kim ben bilemiyorum." yanıtını verdi.

Yarkadaş da bu sözler üzerine, "Siz, Gaziantep milletvekili, Buğra Kavuncu..." dedi. Hatipoğlu ise, "Olmadığıma göre... ben bu toplantıda değilim." ifadelerini kullandı.

İşte tv100'deki o açıklamalar:

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin