İYİ Parti Mustafa Sandal'a teklif götürdü mü? İYİ Parti'den MedyaTava'ya FLAŞ açıklama

81 ilde ve ilçelerinde yerel seçimlere kendi adaylarıyla girmeye karar veren İYİ Parti'yle ilgili gün geçtikçe yeni iddialar ortaya çıkıyor. Son iddia, Meral Akşener'in yerel seçimler için sanatçı Mustafa Sandal'a teklif götürdüğü idi. MedyaTava bu iddianın peşine düştü.

Medyatava Özel İYİ Parti Mustafa Sandal'a teklif götürdü mü? İYİ Parti'den MedyaTava'ya FLAŞ açıklama

CHP ile ittifak iplerini tamamen koparan İYİ Parti yerel seçimler için aday arayışlarına hatta adaylarını açıklamaya bile başladı. Meral Akşener, dün İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayını Ümit Özlale olarak açıkladı. Yakında Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayının da açıklanması bekleniyor.

Ayrıca her gün adaylar konusunda yeni iddialar da ortaya atılıyor. Geçen haftalarda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşen sanatçı Mustafa Sandal'a Beşiktaş Belediye Başkan adaylığı için teklif götürüldüğü iddia edildi.

MedyaTava bu iddianın peşine düştü.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Zeki Üçok MedyaTava'ya konuştu. Mustafa Sandal'ın halka mal olmuş bir sanatçı olduğunu söyleyen Üçok, Sandal'ın Akşener'i de çok sevdiğini, ikili arasında böyle bir konunun geçtiğini açıkladı.

'Spesifik olarak Beşiktaş ilçesi için mi?' sorusuna ise Üçok şöyle yanıt verdi:

Beşiktaş olması çok büyük ihtimal. Ama ben böyle bir sanatçının aday olmasını nereden olursa olsun çok isterim.

NEDEN BEŞİKTAŞ?

Sanatçı Mustafa Sandal İstanbul Beşiktaş doğumlu. Halen de Beşiktaş'a bağlı Arnavutköy Mahallesi'nde yaşamakta. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin