İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya yumruklu saldırı! Halk TV yayınından çıkmıştı

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Halk TV'de katıldığı programın çıkışında bir kişinin yumruklu saldırısına uğradı. Buğra, aldığı darbenin ardından yere düştü.

Google Haberlere Abone ol
İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya yumruklu saldırı! Halk TV yayınından çıkmıştı

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Halk TV'de İpek Özbey'in sunduğu programa katılarak gündemi yorumladı. Kavuncu, program sonrası Halk TV'den ayrıldığı sırada kimliği belirsiz bir kişinin yumruklu saldırısına uğradı.

Halk TV'nin aktardığı habere göre, saldırgan, Kavuncu'ya Bakırköy'deki Halk TV'den çıktığı sırada yanına gelerek, 'Bir şey sorabilir miyim?' dedikten sonra yumruk attı. Kavuncu, saldırı sonrası yere düştü.

Halk TV’de İpek Özbey’in konuğu olan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Bakırköy’deki stüdyodan ayrıldığı sırada kimliği belirsiz bir kişinin yumruklu saldırısına uğradı.

İYİ Parti yetkilileri Kavuncu’nun durumunun iyi olduğunu, polisin konuyla ilgili kendilerinden bilgi aldığını, soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.

Saldırganın, Halk TV önünde gerçekleştirdiği saldırının ardından Bakırköy Özgürlük Meydanı’na doğru yaya olarak kaçtığı öğrenildi.

İstanbul Valiliği'ne bağlı İl Koruma Komisyonu'nun Kavuncu için verdiği koruma kararı İçişleri Bakanlığı Merkez Koruma Komisyonu tarafından gerekçe gösterilmeden geri çekilmişti.

'DOĞRU BİLDİĞİMİZ YOLDAN AYRILMAYIZ'

Saldırının ardından yeniden stüdyoya dönen Kavuncu, canlı yayında açıklamalarda bulundu. Kavuncu saldırıyla ilgili “İster istemez üzülüyorsunuz ama bu tür saldırılar doğru bildiğimiz yoldan bizi ayıramaz” dedi.

'SALDIRGANLARDAN ZİYADE SALDIRTAN ANLAYIŞTAN HESAP SORACAĞIZ'

Saldırı ile ilgili siyasilerden tepki mesajları geldi:

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu: İyi Parti İstanbul İl Başkanı, çok kıymetli mevkidaşım Buğra Kavuncu'ya yapılan saldırı da öncesinde yapılmış diğer saldırılar gibi kabul edilemez. Saldıranlardan ziyade saldırtan anlayıştan hesap soracağız! Sevgili Başkanım geçmiş değil gelecek olsun

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş: İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Sn. Buğra Kavuncu'ya yönelik düzenlenen saldırıyı şiddetle kınıyor, bu çirkin saldırının fail ya da faillerinin en kısa sürede yargı önünde hesap vermelerini diliyorum.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu: İYİ Parti İstanbul İl Başkanı @SBugraKavuncu'ya yönelik yapılan saldırıyı kınıyorum. Sorumlular bir an önce yakalanmalı ve yargı önüne çıkarılmalıdır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin