İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener grup toplantısında konuştu! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye ekonomi eleştirisi: Milletimizi enflasyona ezdirirken senin de gözlerin ışıldıyor mu?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener grup toplantısında konuştu! İktidara ekonomi eleştirisinde bulundu, zamları hatırlattı. 20 Aralık'ta dövizin düşmesini de hatırlatan Akşener, "İktidar küçük yatırımcıyı çarptı." dedi. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin dövizin düşmesi sonrası sarf ettiği 'gözlerim ışıldıyor' sözleriyle Nebati'yi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirdi. "Milletimizi enflasyona ezdirirken senin de gözlerin ışıldıyor mu?"diye konuştu.

Google Haberlere Abone ol
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener grup toplantısında konuştu! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye ekonomi eleştirisi: Milletimizi enflasyona ezdirirken senin de gözlerin ışıldıyor mu?

Akşener'in açıklamalarından satır başları şöyle:

- Sayın Erdoğan ve ucube sisteminin elinde milletçe zorluklarla mücadele ederek geçirdiğimiz bir yılı daha geride bıraktık. 

 - Zamları gece yarısından sonra geçerli ilan ederek enflasyon kaçırıp milyonlarca emeklimizin zammından da çalmış oldu.

- Yeni yıla rekor zamlarla girdik. 

- Artık takke düştü kel köründü. Bu rekor zamlar iktidarın beceriksizliğinin bir vesikasıdır. Bu iktidarın bu saatten sonra vereceği tek şey daha çok yoksulluk ve acıdır. 

- Sayın Erdoğan biz gereğini yaptık bu kürsüde seni defalarca uyardık. Ekonominin E'sinden anlamayan insanları göreve getirdin. "Damat kadar başınıza taş düşsün" derken damadının halefini ekonominin üstüne meteor gibi düşürdün. 

 - Milletimizi enflasyona ezdirirken senin de gözlerin ışıldıyor mu Sayın Erdoğan?

- Bu millet sana döviz kurlarını artır diye oy vermedi. Sen istesen de istemesen de, kızsan da bozulsan da millet iradesinden kaçış yok. O sandık elbet bir gün gelecek ve sen milletimize tutmadığın o sözlerin hesabını vereceksin. 

- Virüsün yeni varyantı hızla yayılıyor. Bu süreçte en büyük yük de sağlık ordumuzun omuzlarında. 2 yıldır büyük fedakarlıkla pandemiyle mücadele eden sağlık çalışanlarımız çok dertli. 

- Geçtiğimiz yıl Fahrettin Koca, sağlık çalışanlarına 'Hakkınız ödenmez' dedi. Dediğini de yaptı. Haklarını ödemedi. 

- İlk seçimlerden sonra Sayın Erdoğan ve onun kurduğu ucube sistem gidiyor. 

- Çocuklarının geleceğinden endişe eden anneler hiç merak etmeyin çocuklarımızın önlerinde uçurumların değil sınırsız fırsatların olduğu bir Türkiye'ye kavuşacağız. Biz hazırız. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin