'İyi ki böyle kalmamışlar'

Tarkan ve Murat Boz'un eski fotoğrafı çok konuşulmuştu.

Google Haberlere Abone ol
'İyi ki böyle kalmamışlar'

Cengiz SemercioğluÖmür Gedik ve Onur Baştürk'ten oluşan Hürriyet Magazin Konseyi, geride kalan haftanın en çok konuşulan olaylarını yorumladılar.



Murat Boz ve Tarkan’ın #tbt fotoğrafı çok konuşuldu. Bu fotoğraf gösterildiğinde Boz’un sevgilisi Aslı Enver gülmekten kendini alamadı ve “Gerçekten kelmiş, ben Murat’ı kel haliyle de seviyorum” dedi.



Onur Baştürk: Dün de yazdım, fotoğrafta acayip gerginler aslında. Tarkan’ın mimikleri, el hareketi... Boz’un mutsuz ifadesi... Yani ben kellikten çok fotoğraftan yansıyan duyguya takıldım kaldım. Aslı Enver’in yanıtı da hoş, tatlı, sempatik; ne denilebilir ki?



Cengiz Semercioğlu: Tarkan yüzde 70 değişmişse, Murat Boz yüzde 170 değişmiş. Murat Boz kel mi, yoksa kafasını mı kazıtmış anlamadım. Aslı Enver de ‘kel’ dediğine göre demek ki ciddi bir saç problemi varmış. Ama bugünkü halleri çok daha güzel. İyi ki böyle kalmamışlar diyelim. Erkeklerin görüntüleri yaş aldıkça daha çok oturuyor.



Ömür Gedik: Ben de fotoğrafa bakınca iyi ki zaman geçmiş, Tarkan ve Murat Boz şimdiki hallerine gelmiş dedim. Şu anda ikisi de çok daha yakışıklı görünüyor çünkü. Yıllar yaramış her ikisine de. Aslı tabii ki politik cevap vermiş ama eminim o da yanındaki saçlı ve yüz hatları oturmuş Murat’ı daha fazla beğeniyordur.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin