İtalya çekimleri 1.2 milyon TL'ye mal oldu!

Fox TV'nin yeni dizisinde çekimler başladı.

Google Haberlere Abone ol
İtalya çekimleri 1.2 milyon TL'ye mal oldu!

Yapımcılığını Endemol Shine Türkiye'nin yaptığı ve çekimlerine İtalya’da başlanan 'Kördüğüm' dizisinin setinden ilk kareler geldi.



Daha önce adı ‘Ya Her Şeyim Ya Hiçim’ olarak açıklanan ‘Kördüğüm’ün İtalya sahneleri 1.2 milyon liraya mal oldu. Çekimler İtalya’nın Como ve Milano’da gerçekleşti.



Başrollerini; İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy’un paylaştığı, ‘Kördüğüm’ün genel yönetmenliği Ömer Faruk Sorak’ın imzasını taşırken dizinin görüntü yönetmenliğini, Andy Garcia, Gleen German, Adam Rogers gibi Hollywood yıldızlarının yanı sıra, daha önce çeşitli projelerde Ömer Faruk Sorak ile de defalarca çalışan Emmanuel (Manu) Kadosh üstlendi. 



‘Kördüğüm’ün İtalya’daki ilk bölüm çekimlerinde İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin, Ege Aydan ve İrem Şentürk rol aldı.



"Çekimler İtalya'da başladı!" Galerisine Göz At



Dizide; İbrahim Çelikkol güçlü ve gözükara işadamı ‘Ali Nejat’ı, Belçim Bilgin de idealist çocuk doktoru ‘Naz’ı canlandıracak.



2.5 MİLYON LİRAYA MAL OLACAK



Endemol Türkiye ve Endemol İtalya’nın ortak prodüksiyonuyla çekimleri gerçekleştirilen İtalya sahneleri toplamda 1.2 milyon liraya mal olan, birinci bölümün tamamının ise 2.5 milyon liraya mal olması planlanan



‘Kördüğüm’ Aralık ayı sonunda Fox TV'de izleyiciyle buluşacak.



İTALYA NOTLARI



-İtalya’nın Como ve Milano şehirlerinde gerçekleşen çekimlerde İbrahim Çelikkol’un Ferrari kullandığı sahneler için pek çok bölge trafiğe kapatıldı.



-Genel yönetmen Ömer Faruk Sorak ve Görüntü yönetmeni Emmanuel (Manu) Kadosh, spor otomobili araç dışı çekim ünitesi Russian Arm ile takip ederken, Como Gölü’nün çevresinde trafiğe kapatılan özel alanlarda yapılan, hız ve adrenalin dolu spor otomobil çekimleri yerden kontrollü Flycam’ler (Helikopter Kameralar) ile çekildi.



-Endemol Shine Türkiye’ye İtalya sahnelerinde Endemol Shine İtalya ortaklık etti.



-Ospedale S. Anna Hastanesi iki gün boyunca çekim için kullanıldı. Hastanenin bir katı tamamen boşaltılırken hastane doktorları ve çalışanları da çekim ekibine destek verdi.



- ‘Kördüğüm’ün İtalya çekimlerinde 200’den fazla İtalyan figüran rol aldı.



-İstanbul’dan 40 kişilik teknik ekip İtalya’ya giderken, İtalya’dan da 30 kişilik teknik destek alındı. Oyuncular ve kamera arkası ekibiyle birlikte çekilen sahneler için toplam 100 kişi çalıştı.



-Sadece İtalya çekimleri için 1.2 milyon lira harcandı. ‘Kördüğüm’ün ilk bölümü için toplam 2.5 milyon lira bütçe ayrıldı.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin