İstiklal Marşı ile gitti, Mehter Marşı ile geri döndü. Tuğba Ekinci yeniden Al Sana Haber'de

Flash TV'deki Al Sana Haber programında Nihat Doğan ile Türk-Kürt tartışması yaşayan ve hemen ardından programı terk eden Tuğba Ekinci, programa geri döndü. Daha önce programı İstiklal Marşı söyleyerek ayrılmıştı, şimdi ise Mehter Marşı ile karşılandı.

Google Haberlere Abone ol
İstiklal Marşı ile gitti, Mehter Marşı ile geri döndü. Tuğba Ekinci yeniden Al Sana Haber'de

Seyhan Soylu’nun moderatörlüğünü yaptığı “Al Sana Haber” programı ilk başladığında Nihat Doğan, Ebru Polat, Tuğba Ekinci ve Bahar Candan’ı yorumcu olarak seyirci ile buluşturmuş ve Nihat Doğan ile Tuğba Ekinci arasında Türk-Kürt tartışması yaşanmıştı.

Tuğba Ekinci” Bugün 10 Kasım Atatürk’ün çocuklarıyız biz, bugün özel bir gün bölücülüğü bırak, bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmez Nihat Doğan, Burası Türkiye ve hepimiz önce Türküz” diyerek elindeki Türk Bayrağını alıp Nihat Doğan’ın üstüne yürümüştü.

Tuğba Ekinci İstiklal Marşını söyleyerek stüdyoyu terk etmişti.

Bugün ‘’Al Sana Haber‘’de program Mehter takımı Hücum marşıyla açıldı. Stüdyodaki herkes gibi izleyicilerde şaşkındı.

 

Seyhan Soylu; “Biz Kürt ve Türk kardeşiz. Aslında ikisi de aynı şeyi söylüyorlar, ama aynı Türkiye gibi maalesef birbirimizi dinlemediğimizden bu kargaşalar, tartışmalar oluyor. Biz kardeşiz. Asla iki toplumunda, onların sevdiği sanatçılarında arasında Husumet olamaz. Bugün Tuğba Ekinci ile mehter yarın davul, zurna ile halay ile Nihat Doğan biz bu yüzden Türkiye’yiz. İşte Tuğba Ekinci İzmir Marşı ile geliyor.’’ dedi.

Tuğba Ekinci stüdyoya girdiğinde bu manzara karşısında gözyaşlarını tutamadı.

Tuğba Ekinci ise; “Beni destekleyen mesaj atan yanımda olan herkese teşekkür ederim. Çok duygulandım. Çok gururlandım” diyerek yeniden programdaki yerini aldı. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin