İşten çıkarılınca parasız kaldığını anlamasınlar diye bakın ne yaptı! Kuyruğu dik tutacağım diye yaptığı şey tüm ofisi şoke etti

İşten çıkarılan bir çalışan, eski işverenleri paraya ihtiyacı olduğundan şüphelenmesin diye işte kullandığı dizüstü bilgisayarını Gucci alışveriş torbasında iade ettikten sonra viral oldu.

Google Haberlere Abone ol
İşten çıkarılınca parasız kaldığını anlamasınlar diye bakın ne yaptı! Kuyruğu dik tutacağım diye yaptığı şey tüm ofisi şoke etti

Yakın zamanda @champagneanddividends isimli TikTok kullanıcısının, önceki haftalarda paylaştığı video 1 milyondan fazla görüntülendi. Videoda TikTok kullanıcısı, gri renkli MacBook dizüstü bilgisayarı yeşil Gucci alışveriş torbasına koyarken kendisini kaydediyor.

Videoda şöyle yazıyor:

"İşten çıkarıldıktan sonra, işsiz kalıp mahvolduğumu anlamasınlar diye işte kullandığım dizüstü bilgisayarımı Gucci torbasında iade ediyorum."

TikTok kullanıcısı, Gucci alışveriş torbasının partnerinin kazandığı bir ödülle geldiğini fakat torbayı ileride kullanmak üzere sakladığını açıkladı.

"ŞIK KALMAYA DEVAM EDİN"

Videosuna "Şık kalmaya devam edin arkadaşlar" diye ekleyen kadın, gönderisinin altına "Hayatını iyileştirmek için... yapman gerekeni yapmalısın" diye yazdı.

İşten çıkarılan çalışanı eski işverenlerinin karşısında cesur bir tavır takındığı için takdir eden TikTok kullanıcıları, bu "basit" hareketi övgüyle karşıladı. Bazıları kadının misilleme olarak dizüstü bilgisayarı kendine saklaması gerektiğini düşünürken, işten çıkarılmış başka çalışanlar da kendilerini kovdukları için işverenlerinden zekice intikam aldıkları yöntemleri paylaştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin