İşten atılan işçi belediyeyi silahla bastı. Temizlik işçisi kendisine engel olmak isteyen şube sorumlusunu vurmak istedi, tabancası tutukluk yaptı

Muratpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nü basan bir işçi korku dolu anlar yaşattı. İşine sor verildiği için sinirlenen Salih Ş. isimli işçi, kendisine engel olmak isteyen ve şube müdürlüğü sorumlusu olduğu öğrenilen bir kişiye silahını doğrultup tetiğe bastı. Şans eseri silah tutukluk yapınca tabancanın kabzasıyla sorumluyu yaraladı. Güvenlik görevlileri ve çalışanlar tarafından engellenen işçi polis tarafından gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol
İşten atılan işçi belediyeyi silahla bastı. Temizlik işçisi kendisine engel olmak isteyen şube sorumlusunu vurmak istedi, tabancası tutukluk yaptı

Muratpaşa Belediyesi'nde temizlik görevlisi olarak çalışan Salih Ş.’nin bir süre önce işine son verildi. Salih Ş., bugün sabah saatlerinde Aspendos Bulvarı’ndaki Muratpaşa Belediyesi'ne bağlı Temizlik İşleri Şube Müdürlüğü'ne geldi. Burada tabancasını çeken Salih Ş., bağırmaya başladı. Salih Ş., karşısına çıkan şube müdürlüğü sorumlularından Kasım Yılmaz'a tabancasını doğrultup, tetiğe bastı.

TUTUKLUK YAPTI

Tabanca tutukluk yapınca Salih Ş., bu kez de silahın kabzasıyla Yılmaz’ın başına vurup yaraladı. Güvenlik görevlisi ve çalışanlar Salih Ş.'ye müdahale edip engelledi. Çalışanlar, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Salih Ş., "İşten çıkartıp, ekmeği ile oynuyorlar. Adalet bu mu" diye bağırdı. Olay yerinde ayakta ilk tedavisi yapılan Kasım Yılmaz, ambulansla hastaneye götürüldü.

Muratpaşa Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Salih Ş'nin 19 Ocak'ta disiplinsiz davranışları nedeniyle işten çıkarıldığı, üstlerine karşı geldiği ve küfrettiği için çok kez uyarıldığı kaydedildi.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin