İşte Ünal Karaman ve Gökhan Zan’ın milletvekili adayı olduğu iller...

İYİ Parti, 14 Mayıs'ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Seçimleri aday listesini Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) teslim etti. İYİ Parti'ye katılan eski milli futbolcular Ünal Karaman ve Gökhan Zan'ın aday olduğu iller de belli oldu. Karaman Konya'dan, Zan Hatay'dan aday yapıldı. İşte Karaman ve Zan'ın milletvekili aday sırası...

Google Haberlere Abone ol
İşte Ünal Karaman ve Gökhan Zan’ın milletvekili adayı olduğu iller...

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, İYİ Parti Mali İşler Başkanı Ümit Dikbayır ve İYİ Parti Seçim İşleri Başkanı Şenol Sunat, 14 Mayıs Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için aday listesini YSK’ya teslim ettiler.

Deprem sürecinde Hatay’ın sesini duyuran Galatasaray, Beşiktaş ve milli takımda forma giymiş olan Gökhan Zan ile Trabzonspor’un eski kaptanlarından efsane oyuncu ve eski teknik direktörü Ünal Karaman, 22 Mart’ta İYİ Parti’ye katılmıştı.

Açıklanan listeye göre Ünal Karaman Konya 1. sıradan, Gökhan Zan ise Hatay 2. sıradan milletvekili adayı olarak gösterildi.

ROZETLERİNİ MERAL AKŞENER TAKMIŞTI

Gökhan Zan ve Ünal Karaman'a parti rozetini İYİ Parti'nin Grup Toplantısı sırasında Genel Başkan Meral Akşener taktı.

Gökhan Zan açıklamasında, “Ata'mızın bize son armağanıdır. Mustafa Kemal'in de dediği gibi; Hatay benim şahsi meselemdir” ifadelerini kullanmıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin